نوشته شده توسط : javaneh

انواع فورسپس کاهورن دندانپزشکی

فورسپس کاهورن در کنار سایر ابزارها، برای کشیدن دندان استفاده می شود و جزو ابزارهای جراحی دندانپزشکی است. لمینت دندان در رشت این وسیله دارای دو دسته، یک گردن و یک سر است. درحین کشیدن دندان هایی که دارای فورکا هستند و بافت تاجی زیادی از آن ها باقی نمانده است، به خصوص دندان های مولر، فورسپس کاهورن می تواند بسیار کمک کننده باشد. از جمله نکات مهم در انتخاب فورسپس های جراحی وزن آن ها است. هرچه فورسپس سنگین تر باشد، خستگی دست حین درمان بیشتر و قدرت مانور دندانپزشک حین درمان کمتر می شود. مورد بعدی ساختار و ارگونومی خود ابزار است که تاثیر بسیاری در استفاده راحت تر و انجام درمان راحت تر خواهد داشت. 

فورسپس کاهورن بدین صورت عمل می کند که ابتدا دندان توسط الواتورها لق می شود و سپس با فورسپس خارج می گردد.  بدین جهت دو نوع فورسپس کاهورن وجود دارد:

  1. فورسپس کاهورن دندانپزشکی فک فوقانی: این نوع از فورسپس کاهورن، برای کشیدن دندان های آسیاب بالایی و پرمولرها استفاده می شود. از لحاظ ظاهری می توان گفت که نوک این نوع فورسپس کاهورن به سمت بالا خمیده شده است. این حالت باعث می شود که این وسیله متناسب با انحنای دندان عمل کند.
  2. فورسپس کاهورن دندانپزشکی فک پایینی: این نوع از فورسپس کاهورن، برای کشیدن دندان های آسیاب پایین و پرمولرها استفاده می شود. از لحاظ ظاهری، نوک این نوع فورسپس کاهورن به سمت پایین خمیده شده است. این حالت باعث می شود که این وسیله متناسب با انحنای دندان عمل کند.

شکل فورسپس کاهورن دندانپزشکی

با توجه به این واقعیت که دندان های آسیاب پایینی سنگین تر هستند، این نوع از فورسپس دارای تیغه های بسیار سنگین است، هیچ فاصله ای بین این تیغه ها وجود ندارند و هر دو تیغه، برآمدگی دارند. طرح‌های مدرن معمولا دارای دسته‌ای منحنی هستند که گرفتن آن‌ها را آسان‌تر می‌کند. دو برآمدگی روی تیغه اغلب منجر به این می شود که مردم از آنها به عنوان فورسپس کاهورن یاد کنند. این برجستگی ها با افزایش چسبندگی ابزار بر روی دندان، کشیدن دندان های آسیاب را آسان می کند.

فورسپس از چه چیزی ساخته شده است؟

تولید کنندگان فورسپس پزشکی را با مواد بادوام از جمله فولاد ضد زنگ، فولاد کربنی با عیار بالا، تیتانیوم، پلاستیک، پلی پروپیلن یا ترکیبی از آلیاژها می سازند. نسخه های آلیاژی می تواند شامل کروم، نیکل یا کبالت باشد. نوک مدل های آلیاژی دارای مزیت انعطاف پذیری بالا و عملکرد عالی هستند. این مواد می توانند در برابر محیط های سخت استریلیزاسیون و اتوکلاو مقاومت کنند. مدل های نیز وجود دارند که از پلاستیک ساخته شده و  یکبار مصرف هستند. در حالی‌که مدل های فولادی و آلیاژی معمولا قابل استفاده مجدد هستند.

فورسپس های جراحی چون در تماس مستقیم با خون بیمار هستند جزو ابزاری هستند که ضدعفونی و استریل کردن آن ها بسیار مهم هستند. بدین صورت که پس از انجام جراحی و کشیدن دندان با فورسپس کاهورن دندانپزشکی می بایست ابتدا با یک دستمال حاوی ماده ضدعفونی کننده به خوبی پاک و تمیز گردد به صورتی که هیچ لخته خونی روی آن باقی نماند و سپس در حرارت اتوکلاو استریل شود. بهتر هست این ابزار در پک های اتوکلاو استریل شود تا برای بیمار بعدی استریل باقی بماند و در حین شروع درمان از پک استریل خود خارج گردد.

فورسپس دندانپزشکی چیست؟

فورسپس کشیدن دندان نقش مهمی در کشیدن دندان دارد. فورسپس دندانپزشکی به کاهش سطح تروما در محل کشیدن دندان کمک کرده و منجر به بهبود سریع دندان می شود. فورسپس دندانپزشکی این کار را با صاف کردن ناحیه استخراج دندان انجام می دهد که به نوبه خود بریدن رباط ها را آسان تر می کند.

فورسپس های کشیدن دندان در طرح های مختلفی وجود دارد که به نوبه خود نقش متفاوتی را در کشیدن دندان ایفا می کند. 

فورسپس قدامی فک بالا

این فورسپس طراحی شده است تا دندان هایی که در قسمت قدامی فک بالایی قرار دارند را بکشد. فورسپس قدامی فک بالا دارای تیغه هایی است که هیچ فضایی بین آنها وجود ندارد. آنها همچنین دارای نوک های نسبتا باریکی هستند که مخروطی بوده تا به شکل دندان های قدامی بالایی بچسبند. بسیاری از دندانپزشکان نیز از آنها برای کشیدن ریشه های باقی مانده دندان های قدامی استفاده می کنند.

فورسپس نیش فک بالا

این فورسپس ها دارای تیغه های بسیار سنگین هستند و همچنین فضای محدودی از یک تیغه به تیغه دیگر دارند. آنها در کشیدن نیش های فک بالا بسیار موثر بوده زیرا به شکل مستقیم هستند. برخی از دندانپزشکان نیز از آنها برای کشیدن دندان های ثنایای مرکزی استفاده می کنند. آنها به طور موثری برای برداشتن دندان های واقع در ربع چپ و راست دهان کاربرد دارند.

فورسپس مولر آتروماتیک فوقانی

این فورسپس ها دارای دو خم و یک تیغه باکال با برآمدگی هستند. تیغه جایگزین که تیغه پالاتال نام دارد صاف است. روش کار این فورسپس به این صورت است که با برجستگی خود برای رسیدن به ریشه دندان مولر طراحی شده است. برای این نوع فورسپس باید دو دست برای ربع چپ و راست تهیه کرد.

فورسپس دندان های قدامی تحتانی

از این فورسپس ها برای کشیدن دندان قدامی تحتانی استفاده می شود. این نوع فورسپس دارای یک قاب عمودی است که عمود بر محور بلند دسته قرار دارد. مانند سایر موارد، آن ها نیز هیچ‌گونه شکستگی بین تیغه ها ندارند. این به شما این امکان را می دهد که از همان فورسپس برای کشیدن دندان در سمت چپ و راست استفاده کنید. با این حال، انواع مختلفی برای دندان نیش وجود دارد.

https://drshamsdentist.com/%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA/

فورسپس برای استخراج ریشه آتروماتیک

این ها انواع خاصی از فورسپس ها هستند که برای استخراج ریشه های آتروماتیک استفاده می شوند. با توجه به اینکه برای برداشتن بافت ریشه باقیمانده باید به سوکت برسد، فورسپس استخراج ریشه دارای یک نوک بلند است. طراحی دسته همچنین دارای برجستگی هایی است که به دلیل ماهیت ظریف استخراج ریشه، برای افزایش راحتی طراحی شده است.



:: بازدید از این مطلب : 287
|
امتیاز مطلب : 25
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : javaneh

برای ثبت طرح صنعتی و کسب حمایت بین المللی برای آن ، نحوه گرفتن کارت بازرگانی شرکت ها و بنگاه های دارای طرح می توانند به ادارات ملی ثبت طرح صنعتی کشورهای مورد نظر مراجعه کنند و اظهارنامه ثبت طرح صنعتی خود را به زبان آن کشورها تسلیم و با پرداخت هزینه های مرتبط درخواست ثبت طرح صنعتی خود را بنمایند. اصولاَ انتخاب این مسیر برای صاحبان طرح که بعضاَ نیز اجباری است، دشوار و پر هزینه است ؛ زیرا اولاَ : شرکت ها و بنگاه های صاحب طرح باید دارای شرایط و ویژگی هایی باشند که قوانین ملی کشورهای مورد نظر تعیین و پیش بینی کرده اند و به ویژه صاحب طرح اعم از شخص حقوقی یا حقیقی باید با توجه به موافقتنامه های چند جانبه ، دو جانبه یا عمل متقابل و ... واجد شرایط مقرره در قانون ملی کشورهای مورد نظر برای تسلیم اظهارنامه باشد. ثانیاَ : متقاضی ثبت طرح صنعتی در این کشورها باید مدارک و مستندات ذیربط را به زبان کشورهای مورد نظر ترجمه و همراه با اظهارنامه به مراجع ثبت طرح صنعتی تسلیم کند که این اقدام هزینه بر است.
ثالثاَ : از طریق وکیل یا کارگزاری نسبت به ثبت طرح صنعتی خود در کشورهای مورد نظر اقدام کند که انتخاب وکیل یا کارگزار در بسیاری از کشورها مستلزم صرف هزینه های زیادی است ، بویژه اگر تعداد کشورهایی را که برای کسب حمایت در نظر می گیرد زیاد باشد که در این فرض تحمل هزینه های سنگین را به دنبال خواهد داشت.
البته اگر کشورهای هدف، عضو کنوانسیون پاریس برای حمایت مالکیت صنعتی باشند، تبعه ایرانی اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی می تواند از امتیاز حق تقدم مقرره در ایران تا مدت 6 ماه حق تقدم برای ثبت طرح یاد شده را در کشورهای عضو دارا می باشند که در نوع خود با توجه به اینکه طرح باید برای ثبت حائز شرط جدید بودن باشد می تواند امتیاز قابل توجهی باشد.
خلاصه اینکه چون جمهوری اسلامی ایران از سال 1337 عضویت در کنوانسیون پاریس برای حمایت مالکیت صنعتی را پذیرفته است ، بنابراین اتباع ایرانی و به طور کلی اشخاصی که در ایران بتوانند از مزایای کنوانسیون یاد شده استفاده کنند، این حقوق و مزایا را خواهند داشت که در قالب و چارچوب کنوانسیون پاریس نسبت به ثبت طرح صنعتی خود در کشورهای عضو کنوانسیون که بالغ بر 150 کشورند اقدام کنند.
با توجه به مفاد کنوانسیون پاریس برای حمایت مالکیت صنعتی اصول حاکم بر کنوانسیون یاد شده را به طور خلاصه می توان به شرح ذیل برشمرد :
1- اصل رفتار ملی
این اصل در مواد ( 1 ) و ( 2 ) کنوانسیون پاریس برای حمایت مالکیت صنعتی پیش بینی شده است. رفتار ملی به این معناست که در مورد حمایت از مالکیت صنعتی از جمله طرح های صنعتی، هر کشور عضو کنوانسیون پاریس موظف است که همان امتیازاتی را که در مورد حمایت از مالکیت صنعتی به اتباع خود می دهد به اتباع سایر کشورهای عضو معاهده نیز قائل شود.
با توجه به تعریف فوق روشن است که قاعده رفتار ملی یکی از قواعد زیربنایی سیستم حمایت بین المللی ایجاد شده توسط کنوانسیون پاریس استو این قاعده تضمین می کند که اتباع بیگانه نه تنها مورد حمایت قرار گیرند بلکه هیچگونه تبعیضی علیه آنان اعمال نخواهد شد. بدون این قاعده غالباَ کسب حمایت کافی از طرح های صنعتی و سایر موضوعات مالکیت صنعتی، در کشور خارجی بسیار دشوار و یا حتی غیرممکن خواهد بود.
2- اصل حق تقدم
حق تقدم به این معناست که بر مبنای اظهارنامه عادی برای حمایت از علامت تجاری که توسط یک درخواست کننده به ادارات واجد صلاحیت یکی از کشورهای عضو داده شده است همان درخواست کننده ( یا وارث یا جانشین قانونی آن ها ) می توانند در مدت زمانی مقرر شده ( 6 ماه ) حقوق خاصی را در موقع تقاضای حمایت در تمامی کشورهای عضو کنوانسیون دارا باشند. این تقاضاها ( اظهارنامه ها ) که بعداَ داده می شوند، به صورتی تلقی می شوند که گویی در روز تسلیم اولین اظهارنامه، داده شده اند.
3- اصل استقلال گواهینامه های ثبت
این اصل در ماده 4 مکرر کنوانسیون پاریس برای حمایت مالکیت صنعتی در رابطه با گواهینامه های اختراع آمده است ، به موجب این اصل ، گواهینامه های اختراع اعطاء شده در کشورهای عضو به اتباع یا اشخاص ساکن در کشورهای عضو باید مستقل از گواهینامه های اختراعی تلقی شوند که برای اختراع های مشابهی در کشورهای دیگر، از جمله کشورهای غیرعضو، تحصیل شده اند. به عبارت دیگر، اعطای گواهی اختراع در یک کشور برای اختراع خاص، هیچ کشور عضو دیگری را مستلزم نمی سازد که گواهی اختراعی را برای همان اختراع اعطاء کند. علاوه بر این، اصل مزبور بدین معناست که نمی توان به این دلیل که یک گواهی اختراع برای اختراعی در کشور دیگر باطل شده، یا دیگر اعتبار ندارد یا اعتبار آن خاتمه یافته است، در یک کشور عضو از اعطای گواهی اختراع برای همان اختراع خودداری کرده، یا گواهی مزبور را ابطال شود یا به نحو دیگری به اعتبار آن ها خاتمه داد. از این رو ، وضعیت و سرنوشت یک گواهی اختراع برای همان اختراع در هر یک از کشورهای دیگر ندارد.
همان طور که گفتیم این اصل در کنوانسیون پاریس برای موضوع اختراع پیش بینی شده است، برخی این اصل را با توجه به وحدت ملاک، در مورد طرح های صنعتی نیز قابل اعمال می دانند زیرا فلسفه وضع این اصل را در مورد طرح های صنعتی که نظام حمایت و شیوه های ثبت آن از تنوع بسیار زیادی برخوردار است، قابل توجیه می دانند.
4- طرح های صنعتی نمایش داده شده در نمایشگاه های بین المللی

https://danasabt.ir/


برای طرح های صنعتی نمایش داده شده در نمایشگاه های بین المللی در کنوانسیون پاریس حمایت موقت در نظر گرفته شده است. این اصل در ماده یازده آمده است . به موجب ماده یاد شده ، کشورهای عضو متعهد هستند که منطبق با قوانین داخلی شان ، حمایتی موقت را به موارد ذیل اعطاء کنند : اختراعات قابل صدور ( تحت حمایت ) گواهی اختراع، نمونه های اشیای مصرفی ، طرح های صنعتی و علائم تجاری در رابطه با کالاهای نمایش داده شده در نمایشگاه های بین المللی رسمی یا به طور رسمی شناسایی شده که در هر کشور عضو برگزار می شوند.



:: بازدید از این مطلب : 320
|
امتیاز مطلب : 30
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : یک شنبه 10 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : javaneh

شرکت بامسئولیت محدود، به اصطلاح شرکت دوستانه و خانوادگی است که بیشتر بین افرادی که با هم دوست و روابط مالی دارند تشکیل می شود. دریافت نشان استاندارد ماده 94 قانون تجارت ، شرکت بامسئولیت را چنین تعریف کرده است :
شرکت با مسئولیت محدود ، شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای امور تجاری تشکیل شده و هر یک از شرکاء بدون اینکه سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد ، فقط تا میزان سرمایه خود در شرکت مسئول قروض و تعهدات شرکت.
شرکت مزبور را به این جهت بامسئولیت محدود می گویند که مسئولیت هر یک از شرکاء محدود به همان مقدار سرمایه ای است که در شرکت سهیم می باشد و بیشتر از سرمایه خود مسئولیتی نداشته و متعهد به پرداخت دیون و قروض شرکت نخواهد بود.

  • اندوخته قانونی شرکت بامسئولیت محدود

در شرکت بامسئولیت محدود نیز مانند شرکت سهامی منظور کردن اندوخته قانونی، اجباری است. بدین نحو که هر سال پس از آن که از سود خالص شرکت زیان های وارده در سال های قبل کسر شد، یک بیستم از آن باید به عنوان اندوخته قانونی کنار گذاشته شود. تا این که میزان کل آن به یک دهم سرمایه شرکت برسد. این مبلغ برای جبران کاهش احتمالی ارزش اقلام دارایی و زیان ها و هزینه های احتمالی باید ذخیره گردد. پس از آن که میزان آن به یک دهم سرمایه شرکت رسید؛ منظور نمودن سرمایه احتیاطی اختیاری می باشد. ( ماده 113 ق. ت )
به موجب ماده 140 لایحه اصلاحی قانون تجارت 1347، هیئت مدیره مکلف به منظور نمودن پنج درصد سود خالص شرکت به عنوان اندوخته قانونی است.همان طور که گفته شد، این کار باید تا زمانی که این اندوخته به یک دهم کل سرمایه شرکت برسد، ادامه یابد. مطابق قواعد حاکم بر اداره امور شرکت، وظیفه انجام این کار در شرکت بامسئولیت محدود جز توسط مدیر یا مدیران از مرجع دیگری متصور نیست. افزون بر آن، با توجه به ارجاع تکلیف مورد بحث به مقررات شرکت های سهامی که در آن هیئت مدیره متکفل اجرای وظیفه منظور نمودن اندوخته قانونی است، بنابراین انجام تکلیف یاد شده در شرکت با مسئولیت محدود نیز بر عهده مدیر یا مدیران است.
سوالی که ممکن است مطرح شود این است که مبنای در نظر گرفتن اندوخته قانونی چیست ؟
جواب : توجه داشته باشید که اندوخته قانونی فقط در سه شرکت وجود دارد که عبارتند از :
1- شرکت های سهامی عام و خاص
2- شرکت تعاونی
3- شرکت بامسئولیت محدود

https://danasabt.ir/2022/08/10/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%87%DB%8C%D8%A6%D8%AA-%D9%85%D8%B0%D9%87%D8%A8%DB%8C/ 


در سایر شرکت ها هیچ الزامی در خصوص لحاظ نمودن اندوخته قانونی وجود ندارد. چرا که در این سه شرکت میزان تعهد سهامداران یا شرکاء محدود به مبلغ سرمایه ای است که آن ها با خود به شرکت آورده اند، مبلغی به اسم اندوخته قانونی کنار گذاشته می شود تا در صورت ایجاد دیونی برای شرکت و از بین رفتن سرمایه های شرکت، بتوان تمام یا بخشی از دیون شرکت را از آن محل جبران نمود. در حالی که در بقیه شرکت ها مانند تضامنی، نسبی و مختلط ، مسئولیت تمام یا حداقل بخشی از شرکاء محدود به مبلغ سرمایه آن ها نیست و در نتیجه طلبکاران شرکت، می توانند برای وصول مطالبات خود به شرکاء رجوع کنند و در نتیجه به واسطه فقدان اندوخته قانونی متضرر نخواهند شد.



:: بازدید از این مطلب : 345
|
امتیاز مطلب : 19
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : شنبه 9 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : javaneh

در ابتدا جهت آشنایی ذهن خوانندگان،اخذ کارت بازرگانی  ابتدا به مفهوم مشارکت و شرکت های کنسرسیوم و جویینت ونچر اشاره ای خواهیم داشت.
هر گاه دو یا چند نفر در مالی به نحو اشاعه ( مثلاَ درصدی یا دانگی ) مالک باشند، در آن مال شریک هستند. ( م 571 ق. م ) . بنابراین، مادام که اموال افراد از هم جداست، حتی اگر برای انجام طرحی قرار مشارکت گذارده باشند، شریک نیستند و می توانند به قرار خود عمل نکنند، ولو آنکه نام قرار خویش را قرارداد گذارده باشند. اما اگر این قرارها به نحو محکمی و مثلاَ کتبی و با امضاء گذارده شده و برخی از طرف ها اقداماتی را بر اساس آن انجام داده یا هزینه هایی را تحمل کرده باشند، و سپس یکی از طرف ها نخواهد به قرار خویش عمل کند باید خسارت سایرین را جبران کند. به هر حال اداره مال مشترک باید با اجازه تمام شرکاء باشد. مشارکت به شکل فوق به " مدنی " معروف است و شخصیت حقوقی ندارد یعنی خود مشارکت، نمی تواند طرف قرارداد واقع شود بلکه شرکا هستند که دارای حق و تکلیف خواهند بود.
سود حاصل از مشارکت باید به تناسب سرمایه اعم از نقد و غیرنقد تقسیم شود و اگر برخی طرف ها علاوه بر سرمایه، کار و خدماتی نیز انجام دهند ، می توانند اجرت آن را جداگانه از شرکا نقداَ دریافت کند یا با توافق با سایرین، آن را به عنوان یکی از اقلام هزینه ها محسوب و برداشت کنند و در باقیمانده ( سود ) ، به تناسب سرمایه خود شریک باشند.
در طرح های بزرگ و مناقصات عمده، مثلاَ برای ساخت نیروگاه یا طرح های سنگین دیگر که به لحاظ مالی و فناوری واجد اهمیت است، معمولاَ چند شرکت فنی، مالی ، و اجرایی با یکدیگر تحت عنوان کنسرسیوم (Consortium ) یا جویینت ونچر (joint Venture ) تشریک مساعی و سرمایه گذاری می کنند و یک طرح کامل را به همراه بهای آن به برگزار کننده مناقصه پیشنهاد می نمایند.
ممکن است تقش تامین مالی، در قالب فاینانس که در واقع وام است ظاهر شود و از آن جا که برنده شدن در مناقصه برای طرف های خارجی متضمن سود و در جهت اشتغال و رونق اقتصادی آنان است، چه بسا نرخ بهره ناچیزی را برای سرمایه منظور کنند و احیاناَ سود خود را از طریق دیگری، مثلاَ سهامدار بودن در شرکت مجری و یا سایر صورت ها، تامین نمایند.
در صورتی که یکی از این مشارکت ها برنده شود، معمولاَ پس از آن برای حسن مدیریت طرح و انجام صحیح امور، مشترکاَ یک " شرکت تجاری " یا شرکت پروژه تاسیس می کنند. مدت شرکت مزبور ممکن است محدود باشد به زمان انجام همان طرح. شرکت تاسیس شده بدون آنکه تعهدات کنسرسیوم در برابر کارفرما تغییر کند، مسئولیت اجرای طرح را به عهده می گیرد.
از مطالب اخیر ضمناَ این نکته روشن می شود که مفهوم شرکت یا مشارکت در اموال، متفاوت است با مفهوم " شرکت " به عنوان یک موسسه تجاری.

  • مدارک لازم جهت ثبت شرکت کنسرسیوم و جوینت ونچر

https://danasabt.ir/

1) تکمیل فرم درخواست ثبت شرکت
2) دو نسخه مدارک ثبتی شرکت شامل ( اساسنامه ، اظهارنامه ، شرکتنامه )
3) اخذ مجوز شرکت
4) اخذ گواهی روزنامه رسمی آگهی تاسیس یا آخرین تغییرات شرکت ( در صورت وجود )
5) گواهی عدم سوء پیشینه برای اعضای هیات مدیره



:: بازدید از این مطلب : 299
|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : شنبه 9 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : javaneh

پیوند استخوان چیست؟

پیوند استخوان یک عمل جراحی جزئی است که به طور معمول در مطب دندانپزشکی انجام می‌شود.متخصص ایمپلنت در رشت  یک برش در لثه شما ایجاد می‌شود تا به استخوان زیر آن دسترسی پیدا کنند. سپس پودر استخوان اضافه می‌شود. پودر استخوان مواد معدنی فراوری شده ای هستند که بدن شما در واقع سلول‌های استخوانی جدید را در اطراف آن رسوب می‌دهد.

خود ماده پیوند می‌تواند از بدن شما گرفته شده باشد. اما اغلب از اهداکننده حیوان یا انسان تهیه می‌شود. این مواد در آزمایشگاه استریل و ایمن می‌شوند. حتی پودر استخوان می‌تواند یک ماده مصنوعی باشد. پودر استخوان به اشکال مختلفی وجود دارد: پودر، گرانول، بتونه یا ژل که می‌تواند از طریق سرنگ تزریق شود. پیوند، که معمولاً توسط یک غشای کلاژن برای ترمیم بهینه استخوان پوشانده شده است، به عنوان داربستی عمل می‌کند که بدن شما روی آن استخوان جدید می‌سازد.

موارد استفاده از پیوند استخوان

پیوند استخوان در دندانپزشکی برای دستیابی به اهداف درمانی زیر استفاده می‌شود:

حفظ دندان

هنگامی که بیماری پریودنتال شدید، باعث تحلیل استخوان شود، دندان‌ها لق شده و در معرض خطر از دست دادن قرار می‌گیرند. به منظور نجات آنها، استخوان اطراف آنها را می‌توان از طریق پیوند بازسازی کرد. این روش باعث افزایش حمایت از استخوان می‌شود و به حفظ آنها کمک می‌کند.

کشیدن دندان 

این روزها، رسوب مواد پیوند استخوان در حفره دندان پس از برداشتن دندان بسیار رایج است. به این ترتیب، اگر بخواهید بعداً دندان خود را با ایمپلنت دندان جایگزین کنید، این گزینه در دسترس خواهد بود.

ایمپلنت‌های دندانی

در این روش، ایمپلنت جایگزین دندان کشیده شده می‌شود. یک پایه تیتانیومی کوچک تعبیه شده در استخوان فک به یک تاج دندانی متصل می‌شود و به طور دائم جایگزین دندان از دست رفته می‌شود. ایمپلنت‌ها برای دستیابی به عملکرد عالی و میزان موفقیت بالا به حجم و تراکم استخوان خوبی نیاز دارند. اگر استخوان آن قسمت از بین رفته باشد، پیوند می‌تواند به بازسازی استخوان در کاشت موفقیت آمیز ایمپلنت کمک کند.

پیوند پودر استخوان چگونه انجام می‌شود؟

روش قرار دادن پیوند استخوان معمولاً فقط به بی‌حسی موضعی نیاز دارد. اگرچه آرام‌بخش‌های خوراکی یا IV (داخل وریدی) نیز می‌توانند برای رسیدن به حالت آرامش بیشتر استفاده شوند. از آنجایی که یک برش کوچک در بافت لثه می‌زنند تا به استخوانی که پیوند را دریافت می‌کند دسترسی پیدا کنند، ممکن است پس از جراحی مقداری درد در ناحیه داشته باشید. معمولاً می‌توان این مشکل را با داروهای ضدالتهاب بدون نسخه یا مسکن‌های ضد درد و همچنین یخ‌درمانی پس از جراحی کنترل کرد. هر گونه ناراحتی باید فقط یک یا دو روز طول بکشد. سپس، طی چند ماه آینده، بدن شما پیوند را با استخوان خود جایگزین می‌کند و کاهش مقدار استخوانی که تجربه کرده‌اید را معکوس می‌کند.

تحلیل استخوان فک چگونه انجام می‌شود؟

پیوند استخوان یک روش جراحی است که در آن دندانپزشک پودر استخوان را در ناحیه ای با توده استخوانی کم قرار می‌دهد. پیوند زمانی که بیش از شش ماه دندان خود را از دست داده اید، لازم است. وقتی دندان از بین می‌رود، استخوان فک تحت تأثیر فرآیندی به نام تحلیل استخوان قرار می‌گیرد. تحلیل استخوان زمانی است که بدن توده استخوانی را از فک خارج کرده و به سایر نواحی بدن توزیع می‌کند. مگر اینکه بلافاصله یک دندان از دست رفته را با ایمپلنت دندان جایگزین کرده باشید. 

چقدر زمان لازم است تا پودر استخوان شروع به استخوان سازی کند؟

به طور متوسط، تقریباً ۳-۶ ماه طول می‌کشد تا مواد استخوانی جدید رشد کنند. در برخی موارد، ایمپلنت دندانی را می‌توان در همان زمان پیوند قرار داد. در حالی که در موارد دیگر پیوند استخوان باید قبل از کاشت ایمپلنت انجام شده و دوره بهبودی کامل شود. هنگامی که دو روش جداگانه انجام می‌شود، معمولاً بین ۳-۶ ماه فاصله نیاز است تا پیوند استخوان قبل از کاشت ایمپلنت دندان بهبود یابد.

انواع مختلف پودر استخوان

ممکن است برایتان عجیب باشد که پودر استخوان مورد استفاده در پیوند استخوان دندان از کجا می‌آید. در واقع، سه نوع مختلف پودر استخوان وجود دارد که همگی بر اساس منبع مواد استخوانی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

پودر استخوان اتوژن

پودر استخوان اتوژن، که به عنوان اتوگرافت نیز شناخته می‌شود، مواد استخوانی را از یک مکان متفاوت در بدن شما به دست می‌آورد. بسته به میزان مواد استخوانی مورد نیاز، می‌توان استخوان را از سایر قسمت‌های فک، چانه، ساق پا، جمجمه یا لگن برداشت. مزیت اصلی اتوگرافت این است که مواد استخوانی زنده هستند و می‌توانند باعث رشد سریع سلول‌های استخوانی شوند. با این حال، یکی از نکات منفی اتوگرافت این است که یک بار باید مواد استخوانی را از بدن برداشت و بار دیگر باید آن را به شکل پودر در دندان قرار داد.

پودر استخوان آلوژنیک

پودر استخوان آلوژنیک که به نام آلوگرافت نیز شناخته می‌شود، مواد استخوانی را از بدن افراد می‌گیرد. هنگامی که استخوان از فرد دیگری برداشت شد، برای استخراج رطوبت باقیمانده قبل از قرار دادن، خشک می‌شود. آلوگرافت‌ها نیازی به برداشت استخوان خود فرد ندارند. باید در نظر داشته باشید که آلوگرافت فقط به عنوان چارچوبی برای پر کردن فضای خالی عمل می‌کند و رشد استخوانی خود را ایجاد نمی کند. با این حال، با تهیه داربست، یک آلوگرافت می‌تواند به استخوان موجود شما اجازه دهد تا در اطراف چارچوب رشد کند تا توده استخوانی در آن ناحیه افزایش یابد.

پودر استخوان زنوژنیک

پودر استخوان بیگانه زا(یعنی از بدن انسان گرفته نشود) مواد استخوانی را از یک گونه دیگر (حیوانی) به طور کلی بدست می‌آورد. مانند گرافت‌های استخوان آلوژنیک، مواد استخوانی قبل از قرار دادن به درستی بررسی می‌شوند تا اطمینان حاصل کنند که به طور ایمن توسط بدن شما پذیرفته می‌شود. همچنین مانند یک پیوند استخوان آلوژنیک، پیوند استخوان خارجی به عنوان چارچوبی برای رشد استخوان خود در اطراف عمل می‌کند. مزیت اصلی پیوند استخوان زنوژنیک این است که نیازی به برداشت استخوان خود نخواهید داشت. با این حال، از آنجایی که ممکن است طول بکشد تا استخوان موجود شما در اطراف ناحیه پیوند رشد کند، زمان بهبودی شما ممکن است طولانی‌تر باشد.

به طور کلی، پیوند استخوان یک روش مکمل ضروری در افراد با توده استخوانی کم است که مایل به کاشت ایمپلنت دندان هستند. سه تغییر اصلی عبارتند از اتوگرافت، آلوگرافت و زنوگرافت. با این حال، برخی از دندانپزشکان ممکن است یک روش را بر روش‌های دیگر ترجیح دهند، بنابراین مهم است که بپرسید دندانپزشک شما چه نوع پیوندی را برای شما توصیه می‌کند.

فواید پیوند استخوان

پیوند استخوان به یک روش روتین و ایمن تبدیل شده است که اغلب هنگام کاشت ایمپلنت دندان مورد نیاز است. این پیوندها به بخشی جدایی ناپذیر از استخوان فک تبدیل می‌شوند. با این روش مطمئن می‌شوید که استخوان‌های فک بیماران به اندازه کافی قوی هستند تا از ایمپلنت‌های جدید پشتیبانی کنند. مواد پیوند استخوان در سایر موقعیت‌های جراحی دندان، از جمله درمان پریودنتال نیز استفاده می‌شود.

چرا برای کاشت ایمپلنت از پیوند استخوان کمک می‌گیریم؟

ما اغلب استخوان را به عنوان بخش سخت و بدون تغییر بدن خود تصور می‌کنیم. اکثر مردم نمی دانند که استخوان بافت زنده ای است که می‌تواند آسیب ببیند یا از بین برود. اگر این اتفاق برای دندان‌های شما بیفتد، پیوند استخوان دندان ممکن است راه‌حل خوبی برای بازسازی ساختار دهان شما باشد. 

پیوند استخوان دندان چیست؟

پیوند استخوان دندان از بافت استخوانی برای کمک به ترمیم و التیام بدن در اطراف ناحیه جراحی دندان استفاده می‌شود. دو نوع پیوند استخوان وجود دارد:

پیوند استخوان دندان به بازسازی و تثبیت استخوان آسیب دیده با ساختاری ناسالم کمک می‌کند. پیوند می‌تواند برای محکم کردن دندان‌های شل، حمایت از رشد استخوان پس از کشیدن و ساخت استخوان برای ایمپلنت‌های دندانی مفید باشد.

بعد از پیوند استخوان دندان چه انتظاری باید داشت؟

روند بهبود پیوند استخوان ساده است. عمل پیوند استخوان دندان معمولا با بی حسی موضعی انجام می‌شود. از آنجایی که برای قرار دادن پیوند برش کوچکی در لثه ایجاد می‌شود، ممکن است لثه‌های شما پس از جراحی زخم شوند. به طور کلی، بیماران می‌توانند این مشکل را با داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی بدون نسخه و یخ برای کاهش تورم کنترل کنند. در ماه‌های بعد از پیوند استخوان دندان، استخوان جدید با استخوان موجود ادغام می‌شود.

اگر برای آماده سازی ایمپلنت دندان، پیوند استخوان دریافت کرده اید، دندانپزشک شما قبل از قرار دادن اباتمنت ایمپلنت در فک، از بهبود کامل پیوند استخوان اطمینان حاصل می‌کند. پس از بهبودی، قالبی از دهان شما گرفته می‌شود، ایمپلنت‌های دندانی به صورت سفارشی ساخته می‌شوند و سپس داخل دهان قرار می‌گیرد.

نحوه مراقبت از پیوند استخوان دندان

مراقبت از پیوند استخوان دندان مشابه سایر مراقبت‌های جراحی دهان و دندان است. پس از پیوند استخوان، ممکن است دردی داشته باشید که با ایبوپروفن و کیسه یخ قابل درمان است. ممکن است متوجه تورم یا کبودی در محل جراحی شوید. این طبیعی است و به طور کلی دلیلی برای نگرانی وجود ندارد. 

دندانپزشک شما دستورالعمل‌های خاصی را در مورد مراقبت‌های بعد از آن به شما می‌دهد، اما به طور کلی، در اینجا چند دستورالعمل برای مراقبت از پیوند استخوان وجود دارد:

  • رژیم غذایی حاوی غذاهای نرم را رعایت کنید: پاستا، ماست و سبزیجات پخته گزینه‌های خوبی هستند.
  • از غذاهای تند، شور یا بسیار داغ پرهیز کنید: اینها می‌توانند محل جراحی را تحریک کنند.
  • از غذاهای سفت یا چسبناک دوری کنید: این مواد می‌توانند به بخیه‌ها آسیب رسانده و باعث درد شوند.
  • از جویدن با محل جراحی خودداری کنید: این کار از بخیه‌ها نیز محافظت می‌کند.

چه مدت طول می‌کشد تا پس از پیوند استخوان بهبودی حاصل شود؟

زمان بهبود پیوند استخوان دندان از بیمار به بیمار دیگر متفاوت است. محل جراحی باید در عرض یک هفته پس از جراحی بهبود یابد، اما هر مورد بسیار متغیر است. خود فرآیند پیوند استخوان ممکن است چندین ماه طول بکشد.

درد پیوند استخوان دندان چقدر طول می‌کشد؟

پاسخ به این سوال بسیار متغیر است. بیمارانی که به خوبی از محل جراحی مراقبت می‌کنند، نسبت به بیمارانی که این کار را نمی کنند، درد کمتری برای مدت زمان کوتاه تری دارند. فرآیند فیزیکی اتصال استخوان پیوند شده به استخوان موجود به خودی خود دردناک نیست.

آیا پیوند استخوان دندان عوارضی دارد؟

پیوند استخوان یک روش دندانپزشکی رایج است که ایمن تلقی می‌شود و عوارض نادری دارد. با این حال، خطراتی وجود دارد که هر بیمار باید از آنها آگاه باشد، از جمله:

  • عفونت
  • خون ریزی
  • لخته خون
  • آسیب عصبی
  • عوارض ناشی از بیهوشی (در صورت استفاده از بیهوشی بجای بی حسی)

اگر استخوان از فرد متوفی یا جسد اهدا شود، احتمال بسیار نادری برای عفونت از استخوان اهدایی وجود دارد.

بیمارانی که سیگار می‌کشند یا دیابت دارند، در معرض خطر بیشتری برای عوارض پیوند استخوان هستند. سایر عوامل خطر، برای شکست پیوند استخوان عبارتند از سن، سایر شرایط پزشکی و اینکه آیا از استخوان بدن خود استفاده می‌کنید یا اهدایی از دیگران. 

آیا پودر استخوان می‌تواند از محل خود بیرون بیاید؟ 

مشاهده ذرات کوچک استخوان در اطراف محل جراحی در هفته‌های بعد از پیوند استخوان طبیعی است. دیدن پودر استخوان در دهان به این معنا نیست که پیوند استخوان شما در حال پس زدن است. مشاهده ذرات استخوان بخش طبیعی از درمان است. در برخی موارد، دندانپزشک محل جراحی را با یک پوشش محافظ برای کمک به بهبودی می‌پوشاند و اگر پوسته پوسته شود، می‌تواند شبیه استخوان باشد.

یک عارضه شایع تر، شل شدن یا افتادن بخیه‌های دندان قبل از مورد مقرر است. اگر زخم التیام بیابد نخ بخیه جذب شده یا می‌افتد، این امری طبیعی است. اما اگر به طور تصادفی چیزی سخت را قبل از بسته شدن زخم گاز بگیرید و نخ بخیه پاره شود باید بلافاصله با دندانپزشک خود تماس بگیرید. احتمالا دندانپزشک دوباره منطقه را بخیه می‌زند. 

علائم شکست پیوند استخوان دندان چیست؟

شکست پیوند استخوان دندان یک عارضه غیر معمول است، اما ممکن است اتفاق بیفتد. بخش مهم پیوند استخوان اطمینان از تمیز بودن ناحیه پیوند است. همچنین مطمئن شوید که تمام بافت ملتهب برداشته شده است. اگر این اتفاق نیفتد، عفونت باعث می‌شود بدن پیوند را پس بزند.

سایر علل رایج شکست عبارتند از:

  • اختلالات خود ایمنی
  • خون رسانی ضعیف
  • سلامت عمومی ضعیف
  • عفونت
  • واکنش آلرژیک
  • آسیب رگ یا بافت

علائم شکست پیوند استخوان دندان 

اگر هر یک از این علائم را ظرف سه ماه پس از پیوند استخوان دندان خود مشاهده کردید، فوراً برای معاینه با دندانپزشک خود تماس بگیرید.



:: بازدید از این مطلب : 312
|
امتیاز مطلب : 31
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : جمعه 8 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : javaneh

قلاب دوزی هنر دوختن ابریشم است بر پارچه ی ماهوت .پلمپ دفاتر  در فرهنگ معین قلاب دوزی به معنای دوختن نقش و نگار، از ابریشم یا خامه یا رشته های طلا و نقشه به روی پارچه با قلاب آمده است.
نقوشی که در این هنر به کار می روند دو نوع هستند :
1) گلدوزی که از قدیم بوده و به صورت الگویی ثابت مورد استفاده قرار می گیرد.
2) نقوش ابتکاری ( ابداعی ) به طوری که با نقوش قدیم مطابقت داشته باشد.
پیشینه قلاب بافی در ایران به سال 550 پیش از میلاد می رسد. خالی از لطف نیست که بدانیم،برای نخستین بار در ایران نمونه هایی از قلاب دوزی و ملیله بافی، توسط باستان شناسان در منطقه ی " لولان " یافت شده است . امروزه ، در میان توده های مردم، قلاب بافی یا قلاب دوزی  به یک هنرخاص پر طرفدار مبدل شده است .
با توجه به آنچه آمد، در این مطلب برآنیم تا به چگونگی ثبت شرکت قلاب دوزی بپردازیم. در ابتدا ، جهت آشنایی ذهن خوانندگان تعریفی از شرکت و انواع آن ارائه می نماییم.
شرکت تجاری عبارت است از سازمانی که بین دو یا چند نفر تشکیل می شود که در آن هر یک سهمی به صورت نقد یا جنس یا کار خود در بین می گذارند تا مبادرت به عملیات تجاری نموده و منافع و زیان های حاصله را بین خود تقسیم کنند.
قانون تجارت ایران در ماده 20، شرکت های تجاری را بر 7 قسم و به شرح ذیل احصاء نموده است :
1.شرکت های سهامی ( به موجب ماده 4 لایحه اصلاح قسمتی از قانون تجارت مصوب 24/12/1347 شرکت سهامی به دو نوع شرکت سهامی عام و خاص تقسیم می شود.)
2.شرکت تضامنی
3.شرکت با مسئولیت محدود
4.شرکت مختلط غیر سهامی
5.شرکت مختلط سهامی
6.شرکت نسبی
7.شرکت تعاونی تولید و مصرف
شرکت سهامی عام :
شرکتی است که موسسین آن مکلفند برای تامین قسمتی از سرمایه آن به مردم مراجعه کنند.حداقل سرمایه برای تاسیس شرکت سهامی عام پنج میلیون ریال بوده و تعداد موسسین آن نیز باید حداقل پنج نفر باشند ( مواد 4، 5 ، و 107 ل.ا.ق.ت ) مراجعه به عامه از طریق پذیره نویسی صورت می گیرد.
شرکت سهامی خاص :
شرکتی است که کلیه سرمایه آن منحصراَ توسط خود موسسین تامین می شود، حداقل سرمایه شرکت سهامی خاص یک میلیون ریال بوده و موسسین نیز نباید از سه نفر کمتر باشند ( مواد 3 و 4 و 5 ل.ا.ق.ت) مسئولیت مدنی سهامدار در مقابل قروض و دیون شرکت محدود به مبلغ اسمی سهمی است که سهامدار در شرکت سهامی سرمایه گذاری کرده است.( ماده 1 ل.ا.ق.ت)
شرکت تضامنی :
شرکت هایی هستند که برای امور تجاری، و تحت اسم مخصوصی بین دو یا چند نفر تشکیل می شوند.شرکاء در مقابل دیون و قروض شرکت مسئولیت شخصی، نامحدود و تضامنی دارند.در شرکت تضامنی، قید نام یکی از شرکاء به دنبال نام شرکت ضروری می باشد؛ مثل شرکت تضامنی داوود و شرکاء و این امر به خاطر اهمیت شخصیت شرکاء و جلب اعتماد ثالث می باشد.( موارد 116، 117 و 124 ق.ت)
شرکت با مسئولیت محدود :
شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای انجام امور تجاری تشکیل می شود.مسئولیت شریک در مقابل قروض و دیون شرکت به میزان سهم الشرکه ای است که شخص در شرکت سرمایه گذاری کرده است.فرق این شرکت با شرکت های سهامی در این است که در شرکت با مسئولیت محدود به هیچ وجه سهم الشرکه صادر نمی شود و جز با رضایت عده ای از شرکاء که سه چهارم سرمایه متعلق به آن ها باشد قابل نقل و انتقال نیست.ولی در شرکت های سهامی، سهام منتشر گردیده و نیز قابل نقل و انتقال می باشد.در شرکت با مسئولیت محدود در صورت پیش بینی در اساسنامه، با فوت ، حجر ، ممنوعیت قانونی یا قضایی یکی از شرکاء شرکت منحل می شود ولی در شرکت های سهامی عام و خاص در چنین شرایطی شرکت به حیات خود ادامه می دهد.
شرکت نسبی :
شرکتی است که برای انجام امور تجاری، تحت نام مخصوص بین دو یا چند نفر تشکیل می شود و مسئولیت هر یک از شرکاء به نسبت آورده یا سرمایه ای است که در شرکت دارد.( ماده 183 ق.ت)
شرکت مختلط غیر سهامی :
شرکتی است که برای امور تجاری، تحت نام مخصوص بین یک یا چند نفر شریک ضامن و یک یا چند نفر شریک با مسئولیت محدود تشکیل می شود.مسئولیت شرکای ضامن، تضامنی، نامحدود و شخصی است ولی مسئولیت شرکای با مسئولیت محدود به میزان سرمایه ای است که هر شریک در شرکت سرمایه گذاری  کرده است.در این نوع شرکت، سهم الشرکه قابل نقل و انتقال نبوده و شرکت با فوت یا حجر یا ممنوعیت قضایی هر یک از شرکا اصولاَ منحل می گردد.
شرکت مختلط سهامی :
شرکت هایی هستند که تحت نام مخصوص بین یک یا چند شریک ضامن و یک یا چند نفر سهامدار تشکیل می شوند.مسئولیت شریک یا شرکای ضامن تضامنی، نامحدود و شخصی است و مسئولیت سهامدار یا سهامداران در این نوع شرکت محدود به مبلغ اسمی سهامی است که هر یک از آنان در شرکت دارند.در این نوع شرکت ها سهام سهامداران قابلیت نقل و انتقال داشته و با فوت یا حجر یا ممنوعیت قانونی سهامدار شرکت منحل نمی شود.( مواد 162 و 163)
شرکت تعاونی :
این نوع شرکت ها به منظور رفع نیازمندی های مشترک اعضاء تشکیل و مسئولیت هر یک از سهامداران در مقابل قروض و دیون شرکت محدود به مبلغ اسمی سهم یا سهامی است که سهامدار در شرکت تعاونی دارا می باشد.در حال حاضر قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران مصوب شهریور 1370 بر فعالیت های شرکت تعاونی حاکمیت دارد.
شایان ذکر است از میان شرکت های  تجاری، بیشتر شرکت هایی که در اداره ثبت اسناد و املاک کشور به ثبت می رسند شرکت های سهامی خاص و بامسئولیت محدود هستند.

  • ثبت شرکت قلاب دوزی

شرکت قلاب دوزی را می توان در قالب شرکت سهامی خاص و یا بامسئولیت محدود به ثبت رساند. در ذیل به بررسی شرایط و مدارک لازم جهت ثبت این شرکت ها می پردازیم .
شرایط ثبت شرکت قلاب دوزی سهامی خاص :
1-مطابق ماده ۳ لایحه اصلاحی قانون تجارت :حداقل تعداد سهامداران در شرکت سهامی خاص ۳نفر می باشد.
( + 2 نفر بازرس که بازرسین نباید از اعضا باشند) ، حداقل ۳۵درصد سرمایه می بایست نقداَ پرداخت شود.
۲-حداقل سرمایه در شرکت سهامی خاص از یک میلیون ریال نباید کمتر باشد.( ماده ۵لایحه اصلاحی قانون تجارت )
مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت قلاب دوزی سهامی خاص :
۱- دونسخه اظهار نامه تکمیل شده با امضاء موسسین
۲- دو نسخه اساسنامه تکمیل شده با امضاء موسسین
3- اصل گواهی بانکی مبنی بر پرداخت سرمایه تعهدی (حداقل ۳۵%سرمایه) در حساب شرکت در شرف تاسیس همراه با فیش پرداختی
4- اصل مجوز فعالیت از مراجع ذیربط در مواردی که ثبت موضوع نیاز به مجوز داشته باشد.
5- تصویر برابر با اصل مدارک احراز هویت از جمله صفحه اول شناسنامه وکارت ملی سهامداران، مدیران و بازرسان
6- گواهی عدم سوپیشینه جهت اعضاء هیات مدیره، مدیر عامل و بازرسان
7- دو نسخه صورتجلسه مجمع عمومی موسسین با امضاء موسسین
8- دو نسخه صورتجلسه هیأت مدیره با امضاء تمامی اعضاء هیأت مدیره
9- اصل وکالتنامه وکیل دادگستری در صورتی که ثبت شرکت توسط وکیل صورت پذیرد.
شرایط لازم جهت ثبت شرکت قلاب دوزی با مسئولیت محدود:
۱- در شرکت با مسئولیت محدود تعداد شرکا حداقل ۲نفر میباشد
۲- حداقل سرمایه برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود یک میلیون ریال است.
۳- در شرکت با مسئولیت محدود باید کل سرمایه تحویل مدیر عامل شرکت شده و مدیر عامل اقراریه دریافت نماید.
مدارک مورد نیاز ثبت شرکت قلاب دوزی با مسئولیت محدود به شرح ذیل میباشد :
۱- دو برگ تقاضا نامه شرکت با مسئولیت محدود و تکمیل آن و امضاء ذیل تقاضا نامه توسط کلیه سهامداران
۲- دوبرگ شرکتنامه شرکت با مسئولیت محدود و تکمیل آن و امضاء ذیل شرکتنامه توسط کلیه سهامداران
۳- دوجلد اساسنامه شرکت با مسئولیت محدود و امضاء ذیل تمام صفحات ان توسط کلیه سهامداران
۴- دو نسخه صورتجلسه مجمع عمومی موسسین و هیات مدیره که به امضاء سهامداران و بازرسین رسیده باشد
۵- دو نسخه صورتجلسه هیات مدیره که به امضاء مدیران منتخب مجمع رسیده باشد
۶- فتوکپی شناسنامه و کارت ملی برابر اصل شده کلیه سهامداران ودر صورتی که مدیر عامل خارج از اعضاء هیأت مدیره باشد (برابر اصل در مراجع قضایی یا دفاتر اسناد رسمی صور میگیرد)
۷- فتوکپی شناسنامه و کارت ملی بازرسین
۸- گواهی عدم سوءپیشینه

https://danasabt.ir/2023/09/04/%d8%b1%d8%a7%d9%87%d9%86%d9%85%d8%a7%db%8c-%d8%ab%d8%a8%d8%aa-%d9%84%d9%88%da%af%d9%88/


۹- معرفی نامه نمایندگان، در صورتی که سهامداران و اعضاء هیات مدیره از بین اشخاص حقوقی باشندو ارائه تصویر روزنامه رسمی اگهی تاسیس با آخرین تغییرات آن.
۱۰- تاییدیه هیأت مدیره اشخاص حقوقی سهامدار، مبنی بر غیر دولتی بودن آن
۱۱- اخذ مجوز در صورت نیاز بنا به تشخیص کارشناس اداره ثبت شرکت‌ها



:: بازدید از این مطلب : 316
|
امتیاز مطلب : 30
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : جمعه 8 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : javaneh

مروری بر کالیبراسیون ترازو آزمایشگاهی

ترازو آزمایشگاهی یا بالانس آزمایشگاهی از جمله مهم ترین دستگاه های اندازه گیری در تمام آزمایشگاه ها است.هود لامینار  توزین مواد در هر مرحله ای از آزمایش می تواند مستقیما بر نتیجه گیری کار تاثیر بگذارد. بنابراین انتخاب ترازو های آزمایشگاهی دقیق و با کیفیت نخستین اقدام مهم برای به دست آوردن نتایج با دقت بالا است. اما تنها خرید دستگاه تضمین کننده این نیست که اندازه گیری ها با دقت و صحت انجام شوند. کالیبراسیون ترازو آزمایشگاهی و بررسی های دوره ای در سلامت دستگاه و نحوه عملکرد آن تاثیر قابل توجهی می گذارد.

منظور از کالیبراسیون ترازو آزمایشگاهی چیست؟

تمام دستگاه های اندازه گیری برای حفظ بهترین عملکرد خود و سلامت دستگاه، به بررسی های دوره ای نیاز دارند. این بازرسی های دوره ای در دستگاه های آزمایشگاهی، کالیبراسیون نامیده می شود. به مرور زمان و طی استفاده های مکرر ممکن است دستگاه دچار فرسودگی شود. این فرسودگی ها بر عملکرد دستگاه تاثیر می گذارد. این مشکلات منجر به ایجاد عدم قطعیت در نتایج و خوانش های نادرست  می شود.

ترازو آزمایشگاهی هم از دستگاه های اندازه گیری اصلی آزمایشگاه ها است. این دستگاه بسیار حساس است. حتی اگر از دستگاه به مدت طولانی استفاده نشود باز هم باید این بازرسی ها طبق برنامه انجام شود.

هر ترازو فقط در طی یک دوره زمانی خاصی به صورت دقیق کار میکند. مدت این دوره با توجه به عوامل محیطی و شرایط استفاده از دستگاه متغیر است. به هر حال این تغییرات اجتناب ناپذیر هستند. اما با بررسی های دوره ای دستگاه و کالیبراسیون ترازو آزمایشگاهی، طبق زمانبندی می توان دقت کافی در خوانش و سلامت دستگاه را برای مدت زمان بیشتری حفظ کرد.

برای رسیدن به نتایج دقیق خوانش کالیبراسیون لازم و ضروری است. در صورت لزوم نیز می توانید گواهی های کالیبره بودن دستگاه بر اساس استاندارد های ملی و بین المللی از موسسه های مربوطه دریافت کنید.

چه عواملی بر خوانش ترازو آزمایشگاهی تاثیر گذار است؟

عوامل محیطی مانند رطوبت، فشار هوا، تغییرات دمای فصلی، شتاب گرانشی، ارتفاع و … در طول زمان باعث عدم دقت در اندازه گیری نتایج ترازو آزمایشگاهی شوند.

انواع روش های کالیبراسیون ترازو آزمایشگاهی

به طور کلی کالیبراسیون ترازو آزمایشگاهی به دو روش کالیبراسیون داخلی و خارجی انجام می شود. با توجه به مدل دستگاه نوع انجام کالیبراسیون مشخص می شود. بسیاری از مدل های جدید ترازو های های آزمایشگاهی مجهز به سیستم کالیبراسیون داخلی یا اتوکالیبراسیون هستند. این روش برای کاربر بسیار ساده است و از اتلاف وقت جلوگیری می کند.

بیشتر انواع مدل های ترازو های آزمایشگاهی برند رادوگ به سیستم کالیبراسیون داخلی مجهز هستند.  

کالیبراسیون خارجی ترازو های آزمایشگاهی توسط کاربر و به صورت دستی انجام می شود. جزییات مراحل انجام دستی کالیبراسیون ترازو آزمایشگاهی در ادامه شرح داده خواهد شد.

 

کالیبراسیون خارجی ترازو های آزمایشگاهی

ترازو را روی سطحی صاف و کاملا محکم قرار دهید. دقت داشته باشید این محل جلوی پنجره، نور آفتاب و باد کولر نباشد. سطح ترازو را کاملا تمیز کنید. وزنه مخصوص کالیبراسیون که 50% حداکثر ظرفیت ترازو است را روی آن قرار دهید. این وزنه باید دقیقا در مرکز صفحه ترازو قرار گیرد. چند ثانیه صبر کنید سپس کلید کالیبراسیون را فشار دهید. سپس ترازو کالیبره شده و صفحه تنظیمات به حالت اولیه باز می گردد.

چه مواردی در کالیبراسیون ترازو کنترل می شود؟

  • عدم قطعیت در اندازه گیری: با توجه به ظرفیت ترازو، وزنه مناسب کالیبراسیون را برداشته و با استفاده از آن 10 بار اندازه گیری را انجام داده و نتایج را ثبت کنید. عدم قطعیت اندازه گیری با ضرب انحراف استاندارد در 3 و تقسیم آن بر جرم واقعی وزنه به دست می آید. معمولا عدم قطعیت نباید از عدد 0.1% تجاوز کند.
  • بررسی عملکرد: چند وزنه استاندارد کالیبراسیون، مطابق ظرفیت ترازو و در چند جرم مختلف بردارید. جرم هرکدام را با ترازو اندازه گیری کنید. نسبت جرم واقعی وزنه و خوانش ترازو نباید بیش از 0.1% باشد. در غیر این صورت ترازو کالیبره نیست.
  • دریفت: 10 بار اندازه گیری به وسیله یک وزنه با جرم مشخص انجام دهید. تغییرات مشاهده شده در نتایج را بررسی کنید. پس از هر با اندازه گیری میزان تفاوت نباید از محدوده 0.2± تجاوز کند.

بین تنظیم و کالیبراسیون ترازو های آزمایشگاهی چه تفاوتی وجود دارد؟

منظور از کالیبراسیون ترازو های آزمایشگاهی این است که رابطه مشخصی بین کمیت اندازه گیری شده به وسیله ترازو و عدم قطعیت های اندازه گیری وجود داشته باشد. بنابراین اندازه گیری عدم قطعیت اندازه گیری ترازو بخش جدایی ناپذیر کالیبراسیون است.

https://hakimazma.com/%d8%af%d8%b3%d8%aa%da%af%d8%a7%d9%87/%d8%a7%d8%aa%d9%88%da%a9%d9%84%d8%a7%d9%88/

در حالی که تنظیم کردن ترازو تعریف متفاوتی از کالیبراسیون دارد. در واقع تنظیم کردن بخشی از عملیات کالیبراسیون نیز به حساب می آید. تنظیم به معنای اصلاح اندیکاتور های دستگاه مطابق استاندارد های اندازه گیری است.



:: بازدید از این مطلب : 315
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : چهار شنبه 6 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : javaneh

روکش چیست؟

روکش یک ترمیم دندان است که دندان آسیب دیده یا پوسیده را می‌پوشاند. متخصص ایمپلنت در رشت همچنین به عنوان کلاه دندان نیز شناخته می‌شود زیرا به شکل کلاهک است و روی دندان آسیب دیده قرار می‌گیرد تا اندازه، شکل، استحکام و ظاهر آن را برگرداند.

روکش‌ها از مواد مختلفی مانند چینی، سرامیک، آلیاژهای فلزی (طلا) یا زیرکونیا ساخته می‌شوند. هر نوع روکش بسته به نیاز خاص شما مزایا و معایب خاص خود را دارد.

روکش‌های چینی از نظر زیبایی شناسی، ظاهری عالی ارائه می‌دهند اما ممکن است به اندازه سایر انواع روکش‌ها بادوام نباشند. روکش‌های آلیاژی فلزی قوی ترین هستند اما به خوبی با رنگ دندان طبیعی ترکیب نمی‌شوند. روکش‌های زیرکونیا هم دوام و هم زیبایی را ارائه می‌دهند و امروزه به گزینه ای محبوب تبدیل شده اند.

تعیین اینکه کدام ماده روکش برای شما بهتر عمل می‌کند به عوامل متعددی از جمله محل دندان نیاز به ترمیم، نیازهای عملکردی (نیروی جویدن)، اولویت زیبایی شناختی و هزینه بستگی دارد.

گذاشتن روکش دندان می‌تواند با ترمیم دندان‌های آسیب دیده و در عین حال بهبود ظاهر کلی آنها به بهبود سلامت دهان شما کمک کند.

چرا باید از روکش دندان مراقبت کرد؟ 

برای بسیاری از بیماران، روکش دندان یک روش ضروری است که برای کمک به ترمیم دندان استفاده می‌شود. اغلب برای ترمیم دندان‌هایی که آسیب دیده، پوسیده، بد شکل یا تغییر رنگ داده اند مورد نیاز است. پس از ثابت شدن دندان، روکش را مانند درپوش روی دندان قرار می‌دهند تا ظاهر و عملکرد آن بازگردد. در حالی که این روش به خودی خود ساده است، مهم است که روکش دندان و دندان طبیعی که به آن متصل شده است را سالم نگه دارید. دندان‌های آسیب‌دیده، دندان‌های حساس، پوسیدگی دندان و دندان‌های ضعیف همگی می‌توانند باعث ایجاد مشکلاتی در روکش‌های دندانی شوند بنابراین باید مراقبت‌های ویژه‌ای برای جلوگیری از این مسائل انجام شود.

نکات مراقبت از روکش دندان دائمی ‌و موقت

در ادامه مراقبت‌های مناسبی را که بیماران دندانپزشکی باید برای روکش‌های موقت و دائمی ‌رعایت کنند، را با هم بررسی می‌کنیم.

روکش‌های موقت

روکش‌های موقت شکننده تر هستند و برای اطمینان از اینکه ترمیم دندان به درستی انجام شده، ترک نمی‌خورد یا نمی‌ریزد، به مراقبت بیشتری نیاز دارد. بیماران باید حداقل ۳۰ دقیقه پس از قرار دادن روکش موقت از خوردن و آشامیدن خودداری کنند تا سیمان خشک شود. مهم است که از جویدن آدامس و خوردن غذاهای جویدنی، سفت یا چسبنده خودداری کنید، زیرا این مواد می‌توانند باعث بیرون آمدن ترمیم و روکش شوند. بهتر است تا حد امکان با سمت مخالف دهان که روکش ندارد غذا را بجوید. مسواک زدن باید به آرامی ‌انجام شود. استفاده از نخ دندان به طور مستقیم در اطراف روکش موقت توصیه نمی‌شود.

روکش موقت معمولاً برای یک دوره چند هفته ای قبل از آماده شدن روکش دائمی ‌استفاده می‌شود. اگر از روکش موقت به درستی مراقبت شود باید تا زمانی که روکش دائمی ‌آماده می‌شود دوام بیاورد. با این حال، اگر روکش موقت شکست یا افتاد، بیماران باید در اسرع وقت با مطب دندانپزشکی تماس بگیرند. در برخی موارد دندانپزشک مجدد روکش موقت دیگری را روی دندان بیمار قرار می‌دهد. 

روکش‌های دائمی

در ۲۴ ساعت اول پس از قرار دادن روکش دائمی ‌تا زمانی که سیمان دندان محکم می‌شود از خوردن غذاهای سفت و چسبنده یا جویدن آدامس پرهیز کنید. مسواک زدن مجاز است، اما باید نخ دندان را آرام تر استفاده کنید. دندان و لثه ممکن است در چند روز اول پس از ترمیم درد داشته باشند، بنابراین دندانپزشکان اغلب به بیماران توصیه می‌کنند که در طول دوره نقاهت از غذاهای نرم تر استفاده کنند.

برخی نکات برای نگهداری‌های بعد از روکش دندان 

هنگامی‌که روکش‌های دندانی دارید، مهم است که بدانید چگونه از آنها به درستی مراقبت کنید. نگهداری مناسب کمک می‌کند روکش‌های شما دوام بیشتری داشته باشند و از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری کنند.

  1. به طور منظم مسواک بزنید و نخ دندان بکشید

برای حفظ بهداشت دهان و دندان، حداقل دو بار در روز دندان‌های خود را مسواک بزنید و روزانه از نخ دندان استفاده کنید. این کار به جلوگیری از تجمع پلاک روی دندان‌ها و روکش‌های شما کمک می‌کند. هنگامی‌که یک روکش دندان دارید، مراقبت مناسب برای اطمینان از طول عمر آن مهم است. 

  1. از خمیر دندان ساینده استفاده نکنید

استفاده از خمیردندان ساینده را کنار بگذارید. زیرا می‌توانند به سطح روکش دندان آسیب وارد کرده و منجر به ترک یا بریدگی می‌شود. 

  1. از مسواک نرم استفاده کنید

موهای سفت می‌توانند به روکش‌ها و لثه‌های آسیب برساند و منجر به شل شدن روکش شود. 

  1. به آرامی‌مسواک بزنید

از حرکات دایره ای ملایم برای مسواک زدن دندان‌ها و روکش استفاده کنید. مسواک زدن بیش از حد می‌تواند باعث شل یا حتی کنده شدن روکش شود. 

  1. از خمیر دندان حاوی فلوراید استفاده کنید

فلوراید به جلوگیری از پوسیدگی دندان و حفره در دندان‌ها و روکش کمک می‌کند. 

  1. از خوردن غذاهای سفت یا چسبنده خودداری کنید

روکش‌ها محکم هستند اما همچنان می‌توانند توسط غذاهای سفت یا چسبنده مانند دانه‌های ذرت بو داده، تکه‌های یخ یا آدامس آسیب ببینند. سعی کنید تا حد امکان از این نوع غذاها پرهیز کنید.

  1. هنگام ورزش از محافظ دهان استفاده کنید

اگر ورزش‌هایی تماسی مانند بوکس یا کاراته انجام می‌دهید حتما از محافظ دهانی استفاده کنید که به خوبی روی روکش دندان قرار می‌گیرد.

  1. به طور منظم به دندانپزشک مراجعه کنید

معاینات منظم این اطمینان را می‌دهد که هر گونه مشکل در روکش قبل از اینکه به مشکلات جدی تری تبدیل شود، زود تشخیص داده شوند. معاینات منظم با دندانپزشک شما نیز برای اطمینان از سلامت مطلوب برای دندان‌ها و روکش‌ها به طور یکسان ضروری است. در طول این ویزیت‌ها، دندانپزشکان یکپارچگی روکش‌ها را بررسی می‌کنند و هر گونه نگرانی که ممکن است در طول زمان ایجاد شود را برطرف می‌کنند.

  1. مراقب ساییدن یا فشردن آن باشید

ساییدن یا فشردن دندان‌ها می‌تواند به هر دو دندان طبیعی و روکش شده آسیب برساند. بنابراین اگر این کار را به طور معمول انجام می‌دهید، حتما با دندانپزشک مشورت کنید تا نکات مراقبت از دندان‌ها را به شما بگویند.

عوامل موثر بر طول عمر روکش دندان

طول عمر روکش دندان بسته به عوامل مختلفی می‌تواند متفاوت باشد. در ادامه برخی از مهم‌ترین عواملی که می‌توانند روی طول عمر روکش دندان شما تأثیر بگذارند را بررسی می‌کنیم.

  • نوع روکش

انواع مختلف روکش‌های دندان طول عمر متفاوتی دارند. به عنوان مثال روکش‌های سرامیکی و تمام چینی عمر بیشتری نسبت به روکش‌های رزینی دارند.

  • بیماری لثه

بیماری لثه می‌تواند با تضعیف بافت حمایت کننده لثه، بر طول عمر روکش دندان تأثیر بگذارد.

  • هزینه

هزینه روکش بر طول عمر آن تأثیر می‌گذارد. یک روکش گران‌تر ممکن است از مواد باکیفیت‌تر ساخته شود و دوام بیشتری داشته باشد.

  • ساختار دندان

وضعیت، اندازه، شکل و ساختار دندان طبیعی که روکش روی آن قرار می‌گیرد می‌تواند بر طول عمر روکش تأثیر بگذارد. فرض کنید دندان طبیعی به طور قابل توجهی نامرتب یا نامنظم است. در آن صورت، ممکن است برای دستیابی به تناسب مناسب چالش‌هایی ایجاد کند که به طور بالقوه منجر به عوارضی مانند ناراحتی، تراز ناکافی نیش یا به خطر افتادن دوام روکش شود.

  • نوع درمان

نوع درمانی که روکش برای آن استفاده می‌شود نیز می‌تواند بر طول عمر آن تأثیر بگذارد. به عنوان مثال، روکش‌هایی که برای اهداف ترمیمی ‌استفاده می‌شوند ممکن است طول عمر متفاوتی نسبت به روکش‌هایی که برای اهداف آرایشی استفاده می‌شوند، داشته باشند.

  • روال بهداشت دهان و دندان

بهداشت دهان و دندان مناسب، از جمله مسواک زدن و نخ دندان کشیدن، می‌تواند به حفظ سلامت دندان طبیعی و بافت لثه کمک کند، که به نوبه خود می‌تواند در افزایش طول عمر روکش مناسب باشد.

انواع روکش

روکش‌ها ترمیم‌های دندانی هستند که دندان آسیب دیده یا پوسیده را برای بهبود ظاهر و عملکرد آن می‌پوشانند. روکش‌ها انواع مختلفی دارند که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند. در ادامه با انواع روکش آشنا می‌شویم.

پرسلن

متداول ترین نوع روکش از پرسلن ذوب شده به فلز ساخته می‌شود. این نوع روکش هم استحکام و هم زیبایی دارد، زیرا پایه فلزی به آن دوام می‌دهد در حالی که روکش چینی با رنگ دندان‌های طبیعی شما مطابقت دارد.

سرامیک

یکی دیگر از گزینه‌های محبوب روکش‌های تمام سرامیکی است که زیبایی بیشتری نسبت به پرسلن ذوب شده به فلز را ارائه می‌دهند زیرا حاوی هیچ فلزی نیستند. با این حال، آنها ممکن است به اندازه انواع دیگر روکش‌ها قوی نباشند و در معرض پریدگی یا ترک خوردن قرار بگیرند.

آلیاژ فلزی

روکش‌های آلیاژ طلا نیز برای کسانی که استحکام را بر زیبایی ترجیح می‌دهند موجود است. اینها به دلیل دوام و مقاومت در برابر سایش سال‌هاست که در دندانپزشکی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

کامپوزیت

روکش‌های کامپوزیتی بر پایه رزین وجود دارند که می‌توانند با رنگ طبیعی دندان شما مطابقت داشته باشند. اما همیشه برای استفاده طولانی مدت ایده آل نیستند زیرا می‌توانند راحت تر از سایر مواد ترک بخورند.

روکش‌های زیرکونیا

روکش زیرکونیا از نوعی سرامیک بسیار بادوام ساخته شده اند که در برابر خرد شدن یا ترک خوردن مقاوم است. این روکش‌ها یک انتخاب محبوب برای دندان‌های عقب و سایر نواحی دهانی هستند که دچار ساییدگی و پارگی زیادی می‌شوند.

رزین

این روکش‌ها از نوعی رزین دندان ساخته شده اند که قیمت بالایی دارد اما به اندازه سایر روکش‌ها دوام ندارد. روکش رزینی گزینه خوبی برای روکش‌های موقت یا کوتاه مدت هستند اما برای ترمیم‌های طولانی استفاده نمی‌شوند.

روکش‌ سرک با ساخت یک روزه 

روکش‌های یک روزه که به عنوان روکش‌های سرک نیز شناخته می‌شوند، گزینه مناسبی هستند که می‌توان آنها را طراحی، ساخت و در یک ویزیت دندانپزشکی قرار داد. با استفاده از فناوری پیشرفته، یک قالب دیجیتالی از دندان گرفته می‌شود و روکش از یک بلوک از مواد سرامیکی در محل ساخته می‌شود. روکش‌های یک روزه نیاز به ترمیم‌های موقت و قرارهای متعدد را از بین می‌برند و گزینه‌ای کارآمد وسریع را ارائه می‌دهند.

چرا مراقبت‌های بعد از روکش دندان بسیار مهم است؟

مراقبت‌های پس از روکش دندان برای حفظ لبخندی سالم و ماندگار ضروری است. دلایلی وجود دارد که چرا نگهداری‌های بعد از روکش دندان بسیار مهم است که در ادامه آنها را می خوانیم.

حفظ طول عمر روکش

روکش دندان اگر به خوبی از آن مراقبت شود سال‌ها دوام می‌آورد. نکات صحیح مراقبت از روکش دندان و روال‌های نگهداری می‌تواند به افزایش عمر روکش کمک کند.

از ناراحتی و حساسیت جلوگیری می‌کند

پس از قرار دادن روکش دندان، معمولاً برای چند روز احساس ناراحتی و حساسیت می‌کنید. مراقبت‌های مناسب و نگهداری‌‌های بعدی از روکش دندان می‌تواند این ناراحتی و حساسیت را کاهش دهد و روند بهبودی را راحت‌تر کند.

از دندان‌های اطراف محافظت می‌کند

روکش دندان اغلب بر روی دندان آسیب دیده قرار می‌گیرد و در صورت عدم مراقبت صحیح می‌تواند باعث آسیب به دندان‌های مجاور شود. مراقبت‌های بعدی مناسب می‌تواند از این آسیب جلوگیری کرده و از دندان‌های اطراف محافظت کند.

صرفه جویی در زمان و هزینه

بی توجهی به نگهداری‌های بعد از روکش دندان منجر به عوارض و نیاز به درمان‌های اضافی می‌شود که می‌تواند پرهزینه و زمان بر باشد. مراقبت‌های بعدی مناسب می‌تواند از بروز چنین مسائلی جلوگیری کرده و در دراز مدت در زمان و هزینه صرفه جویی کند.

اگر روکش دندان دارید این غذا‌ها را نخورید!

آنچه می‌خورید و می‌نوشید در حفظ طول عمر و ظاهر روکش‌های دندان اهمیت دارد. برخی غذاها و نوشیدنی‌ها می‌توانند به سلامت روکش و دندان‌های طبیعی شما آسیب بزنند. برای اینکه روکش‌های دندانی خود را قوی و سالم نگه دارید، باید حواستان به آنچه مصرف می‌کنید باشد.

غذاهای چسبناک

غذا‌های چسبناک می‌توانند به راحتی در داخل و اطراف روکش دندان شما گیر کنند و باعث آسیب یا حتی کندن آن شوند. به عنوان مثال می‌توان به آب نبات‌های کارامل، تافی و صمغی اشاره کرد.

غذاهای جویدنی

مانند غذاهای چسبنده، آنها می‌توانند به روکش دندان فشار بیاورند و باعث شل شدن یا شکستن آن شوند. به عنوان مثال می‌توان از گوشت گاو، نان شیرینی و آدامس نام برد.

غذاهای گرم

اگر تازه روکش دندان گذاشته اید، برای چند روز غذاهای داغ  مصرف نکنید. ممکن است روکش دندان همچنان به گرما حساس باشد. علاوه بر این، گاز گرفتن غذای داغ می‌تواند باعث ترک خوردن یا شل شدن روکش شود.

غذاهای شیرین

خوردن بیش از حد غذاهای شیرین خطر پوسیدگی دندان را افزایش می‌دهد و می‌تواند یکپارچگی روکش دندان شما را به خطر بیندازد. مصرف آب نبات و سایر غذاهای شیرین را محدود کنید.

غذاهای ترد

در حالی که غذاهای ترد مانند آجیل و ذرت بو داده لزوماً برای روکش دندان مضر نیستند، اما می‌توانند در شکاف بین دندان‌ها و اطراف روکش شما گیر کنند. همیشه بعد از خوردن غذاهای ترد، دهان خود را بشویید و نخ دندان بکشید.

نوشیدنی‌هایی که باید در مورد آنها محتاط باشید

وقتی صحبت از حفظ روکش دندان به میان می‌آید، فقط به معنی اجتناب از خوردن برخی غذاها نیست. بلکه باید به نوشیدنی‌هایی که مصرف می‌کنید نیز توجه داشته باشید. برخی از نوشیدنی‌ها می‌توانند به طول عمر روکش شما آسیب برسانند.

نوشیدنی‌های گازدار

این نوشیدنی‌ها حاوی اسیدهایی هستند که مینای دندان طبیعی و روکش دندان شما را فرسایش می‌دهد و باعث پوسیدگی یا آسیب می‌شود.

نوشیدنی‌های گرم

نوشیدنی‌های گرم مانند قهوه یا چای می‌تواند باعث انبساط و انقباض روکش دندان شما شود و منجر به ترک یا شکستگی شود.

الکل

نوشیدنی‌های الکلی باعث خشکی دهان می‌شوند که می‌تواند منجر به تجمع باکتری‌ها و پلاک در اطراف روکش دندان شده و خطر پوسیدگی را افزایش می‌دهد.

نوشیدنی‌های شیرین

نوشیدنی‌های سرشار از قند مانند نوشابه، نوشیدنی‌های ورزشی و آب میوه‌ها می‌توانند باعث پوسیدگی دندان در اطراف روکش دندان شما شوند.

آب مرکبات

نوشیدنی‌های مرکباتی مانند لیموناد یا آب پرتقال بسیار اسیدی هستند و می‌توانند مینای طبیعی دندان و روکش دندان را از بین ببرند.

نقش ویزیت دندان در مراقبت‌های بعد از روکش دندان چیست؟

مراجعه منظم به دندانپزشک بخش مهمی ‌از حفظ سلامت روکش دندان است. برخی از دلایلی که ویزیت‌های دندانپزشکی برای مراقبت‌های بعدی روکش دندان ضروری است عبارتند از:

  • تشخیص زودهنگام مشکلات احتمالی

در طول ویزیت، دندانپزشک می‌تواند روکش شما را برای هر گونه علائم آسیب یا ساییدگی بررسی کند. این کار می‌تواند به تشخیص زودهنگام مشکلات احتمالی قبل از جدی شدن و نیاز به درمان زیاد تر و پیچیده تر کمک کند.

آیا روکش دندان عوارض دارد؟

شناخت عوارض روکش دندان برای حفظ سلامت دهان و دندان و جلوگیری از عوارض بعدی ضروری است. برای جلوگیری از آسیب بیشتر و از دست دادن احتمالی دندان، باید به موارد زیر دقت کنید. در ادامه با برخی از مشکلات احتمالی روکش دندان آشنا می‌شویم.

  • ناراحتی یا حساسیت در اطراف دندان روکش دار
  • بریدگی، ترک خوردگی یا شکستگی در روکش
  • روکش شل یا نامناسب
  • التهاب یا عفونت لثه در اطراف دندان روکش دار
  • پوسیدگی یا آسیب به ساختار دندان در زیر روکش

چه زمانی به یک متخصص دندانپزشک مراجعه کنیم؟

در حالی که با مراقبت و نگهداری مناسب می‌توان از بسیاری از مشکلات جلوگیری کرد، ممکن است در برخی موارد لازم باشد از یک متخصص دندانپزشک مشاوره بگیرید. چند نشانه وجود دارد که نشان می‌دهد در صورت داشتن روکش دندان باید به دندانپزشک مراجعه کنید:

  • درد یا حساسیت هنگام گاز گرفتن یا جویدن
  • احساس شل شدن یا افتادن روکش 
  • ترک‌ها یا تراشه‌های قابل مشاهده روی روکش
  • ناراحتی یا تحریک در بافت لثه اطراف روکش
  • تغییر در رنگ روکش یا دندان‌های اطراف
  • بوی بد یا طعم بد در دهان

ارتباط بین سلامت دهان و طول عمر روکش دندان

حفظ سلامت دهان و دندان برای افزایش طول عمر روکش‌های دندان ضروری است. مشکلات دندانی مانند بیماری لثه یا پوسیدگی دندان می‌تواند یکپارچگی روکش‌های دندانی را به خطر بیندازد و منجر به شکستن زودهنگام یا افتادن آن شود. با اولویت دادن به سلامت دهان، افراد می‌توانند طول عمر و عملکرد روکش‌های دندانی خود را به حداکثر برسانند و به سلامت کلی و طول عمر طولانی تر این ترمیم‌ها کمک کنند. پیروی از یک روال روزانه بهداشت دهان، ویزیت منظم دندانپزشکی و جرم گیری حرفه ای نیز برای رفع مشکلات احتمالی در مراحل اولیه و نگهداری صحیح روکش اهمیت دارد. با مراقبت مناسب از روکش دندان خود، می‌توانید به افزایش طول عمر آن کمک کرده و ظاهر و عملکرد آن را همانطور که باید حفظ کنید.

https://drshamsdentist.com/%D9%85%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5-%D8%A7%DB%8C%D9%85%D9%BE%D9%84%D9%86%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA/

دوره نقاهت بعد از قرار دادن روکش چقدر است؟

دوره نقاهت پس از قرار دادن روکش دندان معمولاً چند روز است. بیماران ممکن است پس از این پروسه مقداری التهاب، حساسیت و تحریک را تجربه کنند که باید در عرض یک یا دو هفته فروکش کند. شستشو با آب نمک گرم چند بار در روز برای کمک به کاهش تورم لثه کمک کننده است. هر گونه مشکل درد باید به راحتی با داروهای بدون نسخه کنترل شود. اگر بعد از دوره نقاهت همچنان ناراحتی، درد یا مشکل گاز گرفتن وجود داشت، به بیماران توصیه می‌شود که به دندانپزشک مراجعه کنند تا مطمئن شوند روکش نیازی به تنظیمات ندارد.



:: بازدید از این مطلب : 312
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : چهار شنبه 6 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : javaneh

بر طبق تعریف شرکت سهامی توسط ماده یک لایحه اصلاحی قانون تجارت، شرکتی است که سرمایه آن به سهام تقسیم شده و مسئولیت صاحبان سهام محدود به مبلغ اسمی سهام آنها است.اخذ کارت بازرگانی  لذا مسئولیت دارندگان سهام فقط محدود به سهام آنهاست. سهام جزء حقوق مالی محسوب می شود و در حکم مال منقول می باشد و هم به صورت قهری و هم به صورت قراردادی قابلیت نقل و انتقال دارد (مواد 24، 39 و 41 ل.ا.ق.ت). لذا تشریفات نقل و انتقال سهام از موارد مهم مربوط به شرکت ها تلقی می گردد.

از لحاظ نوع مالکیت سهام به دو دسته سهام بانام و سهام بی نام تقسیم می شود. انتقال سهام با نام باید در دفتر ثبت سهام شرکت به ثبت برسد.
نکته: در صورت عدم رعایت تشریفات مذکور در ماده 40 ل.ا.ق.ت (ثبت انتقال سهام با نام در دفتر ثبت سهام شرکت) عمل حقوقی انتقال سهام در برابر شرکت و اشخاص ثالث قابل استناد نیست ، لکن بین طرفین معتبر است و خریدار می تواند الزام فروشنده را جهت انجام ترتیبات ثبت از دادگاه بخواهد .
نکته: مادام که تمامی مبلغ اسمی هر سهم پرداخت نشده صدور ورقه سهم بی نام یا گواهینامه موقت بی نام ممنوع است. به تعهد کننده این گونه سهام گواهینامه موقت با نام داده خواهد شد. شرکتهای سهامی شرکت تجارتی محسوب می شوند حتی اگر موضوع عملیات آن امور بازرگانی نباشد .

شرکت های سهامی به دو دسته تقسیم می شود: شرکت سهامی خاص و عام
شرکت سهام خاص: شرکتهای سهامی که تمام سرمایه آنها در موقع تاسیس منحصرا توسط موسسین تامین گردیده است . این گونه شرکت ها ، شرکت سهامی خاص نامیده می شوند (ماده 4 ل.ا.ق.ت) حداقل تعداد  سهامداران در شرکت سهامی خاص 3 نفر و حداقل  سرمایه در زمان تاسیس 1000000 ریال می باشد و سرمایه شرکت به سهام مساوی تقسیم می گردد ، در خصوص حداقل تعداد اعضاء هیات مدیره مقرراتی وضع نگردیده است . بر طبق نظریه حقوقی شماره 5156 /7 مورخ 13/7/1367 تعداد اعضای هیات هیات مدیره نمی تواند کمتر از 3 نفر باشد .

آشنایی با ارکان تصمیم گیرنده در شرکت های سهامی خاص

مجامع عمومی: شرکت های  سهامی دارای ارکان تصمیم گیرنده می باشند از جمله ارکان تصمیم گیرنده مجامع عمومی می باشد ، مجامع عمومی، ازاجتماع  سهامداران شرکت و مجموع اشخاصی است که شخصیت حقوقی شرکت را بوجود آورده اند. مجمع عمومی بالاترین مرکز قدرت شرکت و تعیین کننده مقررات آن می باشد.

نقاط اشتراک مجامع عمومی:
نکته: برای تشکیل تمام مجامع عمومی آگهی دعوت (در روزنامه کثیر الانتشار شرکت)  لازم است .البته اگر در مجمعی کلیه صاحبان سهام حضور داشته باشند نیازی به انتشار آگهی در جراید نخواهد بود.
نکته: جلسات مجامع عمومی بوسیله یک رئیس، دو ناظر(  از بین سهامداران ) و یک منشی اداره می شود.صورتجلسه مجامع عمومی بوسیله شخص منشی تهیه شده و به امضاء هیات رئیسه می رسد.دعوت کنندگان مجامع عمومی به ترتیب عبارتند از: مدیران شرکت و بازرسان و اگر آنان هم به وظیفه خود عمل نکردند سهامدارانی که حداقل یک پنجم سرمایه شرکت را داشته باشند می توانند این کار را انجام دهند و اگر هیچکدام از افراد فوق الذکر نباشند هر صاحب سهم و ذینفعی می تواند از طریق ثبت شرکتها به آن مبادرت نماید.

حدود وظایف این مجامع با هم متفاوت است: مجمع عمومی موسس (تصویب اساسنامه، تعیین اولین مدیران و بازرسان و کلیه امور مربوط به تاسیس شرکت)؛ مجمع عمومی فوق العاده (اموری مانند انحلال شرکت و هر نوع تغییر در اساسنامه)؛ مجمع عمومی عادی (امور معمول و متداول شرکت بعهده این مجمع می باشد).

نکته: حد نصاب تشکیل مجمع عمومی از این قرار است : اول – در نوبت اول دارندگان بیش از نصف + دارندگان سهام باید در جلسه حضور داشته باشند در صورتی که در نوبت اول این میزان حاصل نشد در نوبت بعدی مجمع عمومی فوق العاده و موسس با حداقل یک سوم سهام شرکت تشکیل می شود و مجمع عمومی عادی با هر تعداد سهامی که مالکین آنها در جلسه حضور دارند.

نکته: از لحاظ حد نصاب اخذ رای: در مجمع فوق العاده و موسس با دو سوم سهام حاضر در جلسه (نه کل سهام شرکت) در مجمع عادی نصف سهام حاضر در جلسه اعم از نوبت اول یا نوبت سوم بوده باشند.
برخی از تصمیمات انواع مجامع عمومی و هیات مدیره شرکت های سهامی با توجه به صراحت قوانین تجاری در مراجع ثبت شرکت ها منعکس و اقدام ثبتی دارند و برخی دیگر از تصمیمات فاقد اقدام موثر در مراجع ثبت شرکت ها می باشد.

موارد آگهی و اقدام موثر ثبت شرکت ها و سرفصل عناوین و تصمیمات مجامع عمومی و هیات مدیره یکی از ابهاماتی می باشد که با عنایت به پراکندگی موضوعات و تکالیف حوزه ثبت شرکت ها و عدم تصریح  و منجز بودن، این تکالیف نیاز به معین نمودن و طبقه بندی جهت دسترسی آسان به آن دارد . لذا در این بخش به ذکر  مباحث مربوط به صلاحیت انواع مجامع عمومی و هیات مدیره شرکت های سهامی به شرح ذیل می پردازیم:

مجمع عمومی موسس:
اولین اجتماع صاحبان سهام  در شرکت های سهامی برای تصویب اساسنامه و تعیین مدیران و بازرسان "مجمع عمومی موس" نام دارد. این مجمع قبل از تشکیل شرکت سهامی و در تمام مدت شرکت فقط یک بار تشکیل می شود و مرکب از کلیه موسسین و پذیره نویسان می باشد. حضور حداقل عده ای از پذیره نویسان که نصف سرمایه شرکت راتعهد نموده باشند در این مجمع ضروری است. اگر در دعوت اولیه اکثریت حاصل نشد مجامع عمومی جدید تا دو نوبت توسط موسسین دعوت می شود، مشروط به این که لااقل 20 روز قبل آگهی دعوت با قید دستور جلسه منتشر گردد. مجمع جدید با دارندگان حداقل یک سوم سرمایه معتبر می باشد و تصمیمات با اکثریت دو سوم آراء حاضرین اتخاذ می شود. اگر در مجمع عمومی سوم اکثریت مذکور حاصل نشد موسسین عدم تشکیل شرکت را اعلام می دارند (ماده 75 ل.ا.ق.ت).

نکته: با توجه به اینکه در شرکت سهامی خاص تشکیل مجمع عمومی موسس باستناد ماده 82 لایحه اصلاحی قانون تجارت الزامی نمی باشد لذا اولین مجمع تشکیل شده از لحاظ عرفی و ثبتی مجمع عمومی موسس تلقی می گردد. همچنین چنانچه تصمیمات مجمع عمومی موسس  مطابق با قوانین و مقررات صورت پذیرفته با لحاظ مقررات ثبتی می بایستی ، منجر به آگهی تاسیس شرکت گردد.

مجمع عمومی عادی:
اجتماع سالیانه صاحبان سهام برای تصویب حساب هاو تراز نامه  و تخصیص سود و زیان ، تعیین مدیران و بازرسان "مجمع عمومی عادی" نام دارد . هر صاحب سهمی، خواه سهم وی با نام یا بی نام باشد یا دارای سهم ممتاز باشد یا عادی، می تواند در مجمع عمومی  شرکت کند . این مجمع می تواند نسبت به کلیه امور شرکت به جز آن چه که در صلاحیت مجمع عمومی موسس و فوق العاده است (مثل موارد مذکور در مواد 83 و 42 ل.ا.ق.ت) تصمیم بگیرد . (ماده 86 ل.ا.ق.ت).گاهی در خلال سال مالی برای اتخاذ تصمیم درباره اموری که در صلاحیت مجمع عمومی عادی است (مواردی از قبیل حجر، فوت، استعفا یا سلب شرایط مدیر یا بازرس، موارد موضوع ماده 112 ل.ا.ق.ت و یا سایر موارد ) دعوت مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده ضرورت می یابد . این مجمع فقط از لحاظ زمانی فوق العاده است، اما از نظر نصاب و صلاحیت ها مشمول مقررات راجع به مجمع عمومی عادی می باشد .

مجمع عمومی فوق العاده:
هر گاه مورد فوق العاده ای برای شرکت پیش آید (برای مثال، شرکت بخواهد مدت خود را تمدید یا سرمایه را زیاد کند و یا تصمیم به انحلال بگیرد) مجمع عمومی فوق العاده تشکیل می شود  (ماده 83 ل.ا.ق.ت)

هیات مدیره شرکت های سهامی

بر طبق ماده 107 لایحه اصلاحی  قانون تجارت، هر شرکت سهامی بوسیله عده ای از سهامداران  که قانون عنوان هیات مدیره به آنها داده است، اداره می شود. هیات مدیره، مقام  تصمیم گیری و اجرایی شرکت می باشد. انتخاب مدیران بوسیله مجمع عمومی عادی صورت می گیرد، اما اولین مدیران شرکت بوسیله مجمع عمومی موسس نیز می تواند انتخاب شوند.

شرایط هیات مدیره و مدیر عامل:
هیات مدیره در شرکت سهامی  تنها از بین سهامداران انتخاب می شوند .( ماده 107 لایحه اصلاحی قانون تجارت )

  • هیات مدیره شرکت نباید ممنوعیت های قانونی اصل 141 قانون اساسی و مواد 111 لایحه اصلاحی قانون تجارت را داشته باشد. مدت تصدی آنها به میزانی است که در اساسنامه معین شده و حداکثر دو سال است و انتخاب مجدد آنان بلامانع است. هیات مدیره یا هر یک از مدیران قابل عزل هستند و مجمع  عمومی عادی می تواند آنها را عزل نماید.
  • تعداد هیات مدیره در  شرکت سهامی عام نباید از 5 نفر کمتر باشد ولی بیشتر از 5 نفر طبق اساسنامه مانعی ندارد. در خصوص حداقل تعداد اعضاء هیات مدیره مقرراتی وضع نگردیده است هر چند که در نظریه حقوقی شماره 5156 /7 مورخ 13/7/1367 تعداد اعضای هیات هیات مدیره نمی تواند کمتر از 3 نفر باشد.
  • اشخاص حقوقی را می توان به مدیریت شرکت انتخاب نمود که در این صورت باید یک نفر را به نمایندگی دائمی خود جهت انجام وظایف مدیریت معرفی نماید . یک نفر نمی تواند اصالتا و وکالتا ( یا به قائم مقامی و نمایندگی ) به عنوان اعضای هیات مدیره  منصوب گردد .
  • در صورت فوت یا استعفا یا سلب شرایط از یک یا چند نفر از مدیران ، اعضای علی البدل جای آنان را خواهند گرفت و در صورتی که عضو علی البدل تعیین نشده باشد و تعداد کافی جهت تصدی محل های خالی نباشد مجمع  عمومی عادی جهت تکمیل اعضا باید تشکیل شود.
  • هر یک از مدیران باید مقدار سهامی را که در اساسنامه مقرر شده است دارا باشند این تعداد سهام نباید از مقدام سهامی که بموجب اساسنامه جهت دادن رای ضروری است کمتر باشد. این سهام برای تضمین خسارتی است که ممکن است از تقصیرات مدیران منفردا یا مشترکا بر شرکت وارد شود. سهام مزبور با نام بوده و قابل انتقال نیست.
  • هیات مدیره در اولین جلسه خود از بین اعضاء یک رئیس و یک نایب رئیس تعیین می نماید .
  • مدیر عامل نباید دارای ممنوعیت ماده 126 لایحه اصلاحی قانون تجارت راداشته باشد .
  • سمت مدیرعامل مباشرتی است.  لذا مدیرعامل حق ندارد وظایف خود را از طریق دیگران (وکیل) انجام دهد

مدارک و مستندات جهت ثبت تأسیس شرکتهای سهامی خاص:
1- دونسخه اظهارنامه تکمیل شده با امضاء موسسین
2- دونسخه اساسنامه تکمیل شده با امضاء موسسین
3- تکمیل فرم تعیین نام به ترتیب اولویت نامهای پیشنهادی
4- اصل گواهی بانکی مبنی بر پرداخت سرمایه تعهدی ( حداقل 35% سرمایه ) در حساب شرکت در شرف تاسیس همراه با فیش پرداختی
5- اصل مجوز فعالیت از مراجع ذیربط درمواردی که ثبت موضوع نیاز به مجوز داشته باشد
6- تصویر برابر با اصل مدارک احراز هویت  از جمله صفحه اول شناسنامه  وکارت ملی سهامداران ، مدیران ، و بازرسان. 
7- گواهی عدم سوء پیشینه جهت اعضاء هیأت مدیره ، مدیرعامل و بازرسان
8- دو نسخه صورتجلسه مجمع عمومی مؤسسین با امضاء  موسسین
9- دونسخه صورتجلسه هیأت مدیره با امضاء تمامی اعضای هیات مدیره
10- اصل وکالتنامه وکیل دادگستری در صورتی که ثبت شرکت توسط وکیل صورت پذیرد.
تکمیل و ارائه مدارک فوق مستلزم رعایت نکات ذیل می باشد:
الف: اظهارنامه ها ، اساسنامه بایستی تکمیل شده و به امضاء کلیه موسسین برسد. صورتجلسه هیأت مدیره نیز بایستی تکمیل شده و به امضاء هیأت مدیره منتخب مجمع عمومی مؤسسین برسد .
ب :گواهی بانکی پرداخت سرمایه تعهدی بایستی قبل از تعیین نام ارائه گردد.
د) مدارک احراز هویت:
1- اشخاص حقیقی داخلی:

  • تصویر برابر با اصل شناسنامه و کارت ملی

2- اشخاص حقوقی داخلی:

  • تصویر روزنامه رسمی آگهی تأسیس و آخرین آگهی تغییرات مدیران
  • معرفینامه نمایندگی جهت نماینده سهامدار حقوقی جهت حضور در مجمع عمومی مؤسسین و همچنین در مواردی که نماینده مربوطه به عنوان عضو هیأت مدیره انتخاب شده باشد.
  • ارائه تأییدیه توسط اعضای هیأت مدیره سهامدار حقوقی مبنی بر غیردولتی بودن .
  • تصویر برابر با اصل شناسنامه و کارت ملی نماینده

3- اشخاص حقیقی خارجی:

  • تصویر برابر با اصل گذرنامه
  • اصل ترجمه رسمی گذرنامه از دارالترجمه رسمی

4- اشخاص حقوقی خارجی:

  • تصویر برابر با اصل گواهی ثبت کشور ثبت کننده
  • اصل ترجمه رسمی گواهی ثبت شخص حقوقی خارجی
  • معرفینامه و همچنین تصویر برابر با اصل شناسنامه و کارت ملی نماینده
  • چنانچه نماینده شخص حقوقی ایرانی باشد ارائه مدارک مذکور شق «2» بند «د» الزامی است.
  • در متن صورتجلسه مجمع عمومی مؤسسین می بایستی عبارت « کلیه اعضای هیأت مدیره و بازرسان تعهد و اقرار می نمائیم که دارای سابقه سوء پیشینه کیفری نبوده و ممنوعیت های مندرج در اصل 141 قانون اساسی و مواد 111 و 147 لایحه اصلاحی  قسمتی از کانون تجارت نبوده و با امضاء ذیل صورتجلسه ضمن تأیید مفاد فوق بدینوسیله قبولی خودرا اعلام میداریم » و در متن صورتجلسه هیأت مدیره نیز بایستی عبارت « مدیرعامل شرکت تعهد و اقرار می نماید که دارای سابقه سوء پیشینه کیفری نبوده و مشمول ممنوعیت های مندرج در اصل 141 قانون اساسی و ماده 126 لایحه اصلاحی قسمتی از قانون تجارت نبوده و با امضاء ذیل صورتجلسه ضمن تأیید مفاد فوق قبولی سمت خودرا اعلام میدارد» درج گردد.

و - وکالتنامه وکلای دادگستری بایستی نافذ بوده و مدت اعتبار پروانه وکالت منقضی نشده باشد.
هـ - کلیه اوراق بایستی بصورت تایپی و بدون هیچگونه قلم خوردگی و لاک گرفتگی باشد .
ک - درصورت نقص هریک از مدارک از پذیرش خودداری می گردد.
در اجرای تبصره ماده 4 لایحه اصلاحی ، در شرکت سهامی عام عبارت: "شرکت سهامی عام" و در شرکت سهامی خاص عبارت "شرکت سهامی خاص" باید قبل از نام شرکت یا بعد از آن بدون فاصله با نام شرکت در کلیه اوراق و اطلاعیه ها و آگهی ها شرکت به طور روشن و خوانا قید شود .

تفاوتهای شرکتهای سهامی خاص و شرکتهای با مسئولیت مخدود به شرح ذیل میباشد:
ـ در شرکت با مسئولیت محدود تعداد شرکاء حداقل 2 نفر و در شرکت سهامی خاص تعداد سهامداران حداقل 3 نفر می باشند .

2ـ حداقل سرمایه برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود و سهامی خاص یک میلیون ریال است .
3ـ درشرکت سهامی خاص حداقل 35% سرمایه باید نقدا دریکی از شعب بانکها تودیع و گواهی مربوطه ارائه و 65% درتعهد سهامداران باشد . در شرکت با مسئولیت محدود باید کل سرمایه تحویل مدیر عامل شرکت شده و مدیر عامل اقراربه دریافت نماید و ارائه گواهی بانکی دال بر انجام این امر ضرورت ندارد.
4ـ انتخاب بازرس اصلی و علی البدل درشرکت سهامی خاص اجباری ولی در شرکت با مسئولیت محدود اختیاری است .
5ـ مدت مدیریت در شرکت سهامی خاص حداکثر دو سال می باشد که قابل تمدید است و در شرکت با مسئولیت محدود مدیران شرکت برای مدت نامحدود انتخاب می شوند و همچنین مخیر خواهند بود که مدتی برای مدیران در اساسنامه شرکت مقرر دارند.
6ـ انتخاب روزنامه کثیر الانتشار درشرکت سهامی خاص برای درج آگهی های دعوت شرکت درسهامی خاص الزامی و در شرکت با مسئولیت محدود اختیاری است.
7ـ شرایط احراز حدنصاب درمجامع عمومی درشرکت سهامی خاص سهل تر ودر شرکت در مسئولیت محدود با توجه به نوع شرکت مشکل تر می باشد.
9ـ در شرکت سهامی خاص و بامسئولیت محدود شرکت در افزایش سرمایه اختیاری است.
10ـ سرمایه در شرکت با مسئولیت محدود به سهام یا قطعات سهام تقسیم نمی شود و شرکاء فقط تا میزان سرمایه خود در شرکت مسئول قروض و تعهدات می باشند .
11ـ مدیران در شرکت سهامی خاص الزاما بایستی سهامدار بوده یا تعداد سهام وثیقه مقرر در اساسنامه را تهیه وبه صندوق شرکت بسپارند . مدیران در شرکت با مسئولیت محدود  بصورت موظف یا غیر موظف که از بین شرکاء یا از خارج انتخاب می شوند انجام وظیفه خواهند نمود .

https://danasabt.ir/2020/12/12/the-latest-company-registration-rules/


12ـ تقسیم سود در شرکت سهامی خاص به نسبت تعداد سهام و در شرکت با مسئولیت محدود به نسبت سرمایه شرکاء تقسیم خواهد شد و در شرکت با مسئولیت محدود می توانند در اساسنامه ترتیب دیگری برای تقسیم سود مقرر دارند.
13ـ حق رای در شرکت سهامی خاص به تعداد سهام در شرکت با مسئولیت محدود به نسبت سرمایه خواهد بود .
14ـ تقویم سهم الشرکه غیر نقدی در شرکت با مسئولیت محدود توسط شرکاء صورت می گیرد شرکاء دراین خصوص دارای مسئولیت می باشند. تقویم آورده غیر نقدی در شرکت سهامی خاص با کارشناسان رسمی دادگستری خواهد بود .



:: بازدید از این مطلب : 314
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : javaneh

در عصر حاضر اینترنت جایگزین تمام روش های سنتی شده است به طوری که در زمینه های اداری  نیز، امروزه تمام ادارات و سازمان ها دارای سایتهایی هستند که سهولت کار متقاضیان را مد نظر دارند. به این ترتیب ثبت شرکت به صورت آنلاین نیز امکانپذیر شد و تعداد مراجعین به سازمان ها کاهش یافته و افراد قادر می شوند تا بسیاری از کارها را به صورت غیر حضوری انجام دهند و در زمان و هزینه ی خود صرفه جویی نمایند.

نحوه ثبت شرکت

برای ثبت کردن شرکت در آغاز باید شرکایی که تصمیم به ایجاد یک شرکت دارند، به اضافه مبحث فعالیتی که برای شرکت در نظر گرفته اند و همچنین مقدار وظیفه ای که قبول کرده اند، نوع شرکت را مشخص و نسبت به مراحل ثبت شرکت اقدام نمایند.

اصلی ترین عملکرد شرکت تسهیم وظایف در قالب یک شخصیت حقوقی است، پس بررسی درباره انواع شرکت ‌ها که هر یک جنبه خاصی از وظایف را برای گردانندگان و شرکای شرکت در نظر دارند، ضروری است؛ در کنار این موارد سوژه فعالیت از قبل تعیین شده برای شرکت در مشخص کردن نوع آن بسیار مؤثر می باشد؛ زیرا در برخی مواقع نوع فعالیت شرکت، میزان خاصی از وظایف شرکا را اقتضا می‌کند و به همین دلیل است که پروانه بعضی از شغل های خاص تنها به نوع معینی از شرکت ‌ها داده می ‌شود.

 در دنباله این تحول ، نحوه ی ثبت شرکت در اداره ثبت  شرکت ها نیز از حالت سنتی خارج شده است. یعنی قبلا ارباب رجوع مراجعه مستقیم به اداره ثبت داشت و از طریق فرم مربوطه، اسامی مورد نظر را پیشنهاد می داد و این اسامی فقط در اداره ی ثبت تهران مورد بررسی قرار می گرفت، سپس متقاضی مراجعه می نمود و به صورت دستی، مدارک، صورت جلسات و اساسنامه را ارائه می کرد تا توسط کارشناس ثبت شرکتها مورد بررسی قرار گرفته و در صورت تایید در دفاتر ثبت شرکتها ثبت شود و پس از اخذ امضاهای لازم، شرکت به ثبت رسد ولی در حالت فعلی با اجرایی شدن سامانه ی ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری مراجعات ارباب رجوع به صورت اینترنتی و از طریق سامانه ی اینترنتی http://irsherkat.ssaa.ir به طور غیر حضوری انجام می گیرد.

علاوه بر آن می توان کلیه اطلاعات مربوط به چگونگی تنظیم درخواست ها و مدارک مورد لزوم بخشنامه ها و شیوه نامه های اجرایی ثبت شرکتها و اطلاع رسانی های  آتی  را نیز از طریق پایگاه اطلاع رسانی ثبت شرکت ها به آدرس http://sherkat.ssaa.ir  رصد و پیگیری نمود.

بنابراین چنانچه گقتیم برای ثبت شرکت به صورت آنلاین پس از ورود به سامانه ی http://irsherkat.ssaa.ir به قسمت پذیرش درخواست ثبت شرکت مراجعه کنید.فرمی پیش روی شما ظاهر می شود که باید مرحله به مرحله آن را تکمیل کنید.اطلاعات مربوط به متقاضی نخستین موضوعی است که در این فرم ها باید بنویسید .مشخصات اولیه خودتان را در فرم تکمیل کنید. انتخاب نام شرکت،نشانی شرکت،سرمایه ی شرکت ،معرفی شرکا ،مشخص نمودن سهام شرکا و معرفی شعبه های شرکت از جمله کارهایی است که قبل از رجوع به سایت می بایست راجع به آنها تصمیم گیری نهایی شده باشد.

در سایت،  اساسنامه ی شرکت را نیز باید ارایه دهید. شرکت نامه ها و اساسنامه ها ،فرم های پیش فرضی دارند که فقط باید آنها را پر کنید و در نهایت اگر خواستید می توانید قوانین مخصوص شرکت خودتان را نیز به آن اضافه کنید.سپس باید تصویر برابر اصل شده از اساسنامه  خود را در سایت اداره ی ثبت شرکت ها بار گذاری کنید.

ثبت انواع شرکت

از جمله سایرموارد قابل توجه در فرم پیش رو، انتخاب نوع شرکت است که به دلیل اهمیت آن به طور مختصر، به توضیح آنها می پردازیم. در اقسام مختلفه شرکت ها، شرکتهای تجارتی مطابق ماده 20قانون تجارت بر هفت قسم می باشند.

1)شرکت سهامی

شرکت سهامی ،شرکتی است که سرمایه آن به سهام تقسیم شده و مسئولیت صاحبان سهام ،محدود به مبلغ اسمی سهام آنها است.(م 1 ق ت).در شرکت سهامی تعداد شرکا نباید از سه نفر کمتر باشد.

.شرکت سهامی به دو نوع تقسیم می شود.شرکت هایی که موسسین آنها قسمتی از سرمایه شرکت را از طریق فروش سهام به مردم تامین می کنند.این گونه شرکت ها شرکت سهامی عام نامیده می شوند.شرکت هایی که تمام سرمایه آنها در موقع تاسیس منحصرا توسط موسسین تامین گردیده است.این گونه شرکت ها شرکت سهامی خاص نامیده می شود.

1)شرکت از زمانی تشکیل می شود که 2 یا چند نفر قصد تشکیل آن را داشته باشند.بنابراین قصد و نیت ایشان ملاک تشکیل است.تمامی افراد حقیقی و اشخاص می توانند توانایی های خود مانند سرمایه و دارایی ،تخصص و ارتباطات را در کنار یکدیگر قرار داده و جهت دستیابی به سود و منفعت به کار گیرند.این توانایی ها و دارایی،باید در قالب قراردادی بین افراد شرکت کننده تعریف شود.لذا از نظر مقررات و ضوابط اداری ،طی نمودن مراحلی چند جهت تاسیس یک شرکت یا موسسه ضروری است که از جمله اولین اقدامات، اقدام ثبت شرکت می باشد.یعنی فرایندی که طی آن اشخاص حقیقی یا حقوقی قراردادی را مابین خود امضا می کنند که این قرارداد دربر گیرنده ی قواعدی برای تعامل این اشخاص با یکدیگر و همچنین با اشخاص ثالث (خارج شرکت)باشد.

2)شرکت با مسئولیت محدود

شرکت با مسئولیت محدود ،شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای امور تجارتی تشکیل شده و هر یک از شرکا بدون اینکه سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد فقط تا میزان سرمایه خود در شرکت مسئول قروض و تعهدات شرکت است(م 94ق ت )در اسم شرکت باید عبارت شرکت تضامنی (با مسئولیت محدود)قید شود.

3)شرکت تضامنی

شرکت تضامنی شرکتی است که تحت اسم مخصوص برای امور تجارتی بین دو یا چند نفر با مسئولیت تضامنی تشکیل می شود:اگر دارایی شرکت برای تادیه تمام قروض کافی نباشد ،هر یک از شرکا مسئول پرداخت تمام قروض شرکت است.(م 116ق ت)

4)شرکت مختلط غیر سهامی

شرکت مختلط غیر سهامی شرکتی است که برای امور تجارتی  تحت اسم مخصوصی بین یک یا چند نفر شریک با مسئولیت محدود بدون انتشار سهام تشکیل می شود.شریک با مسئولیت  محدود کسی است که مسئولیت او فقط تا میزان سرمایه ای است که در شرکت گذارده ویا بایستی بگذارد.در اسم شرکت باید عبارت (شرکت مختلط)و لاقل اسم یکی از شرکا ضامن قید شود.

5)شرکت مختلط سهامی

شرکت مختلط سهامی شرکتی است که در تحت اسم مخصوصی بین یک عده شرکا ی سهامی و یک یا چند نفر شریک ضامن تشکیل می شود.شرکا ی سهامی کسانی هستند که سرمایه ی آنها به صورت سهام یا قطعات سهام متساوی القیمه درآمده و مسئولیت آنها تا میزان همان سرمایه ای است که در شرکت دارند.(م 162 ق ت)

6)شرکت نسبی

شرکت نسبی شرکتی است که برای امور تجارتی در تحت اسم مخصوص بین دو یا چند نفر تشکیل و مسئولیت هر یک ازشرکا به نسبت سرمایه ای است که در شرکت گذاشته است.(م 183 ق ت)

7)شرکت تعاونی تولید و مصرف

شرکت تعاونی تولید شرکتی است که بین عده ای از ارباب حرف تشکیل می شود و شرکا، مشاغل خود را برای تولید و فروش اشیا یا اجناس به کار می برند.(م190ق ت)

در کنار شرکتها که به کار تجارت اشتغال دازند قانونگذار نهاد حقوقی خاصی را که دارای شخصیت حقوقی می باشد جهت انجام اموری که جنبه ی غیر تجاری دارد از قبیل کارهای علمی یا ادبی یا امور خیریه و خدماتی پیش بینی نموده است که در سایت مذکور نیز به عنوان گزینه ای برای انتخاب آمده است.ماده 1 آیین نامه اصلاحی ثبت تشکیلات و موسسات غیر تجاری ،موسسه غیر تجاری را چنین تعریف نموده است :مقصود از تشکیلات و موسسات غیر تجارتی مذکور در ماده 584ق ت کلیه تشکیلات و موسساتی است که برای مقاصد غیر تجاری از قبیل امور علمی یا امور خیریه و امثال آن تشکیل می شود اعم از آنکه موسسین و تشکیل دهندگان قصد انتفاع داشته یا نداشته باشند.

وقتی اطلاعات نهایی به طور کامل و با دقت توسط متقاضی وارد رایانه شد ،رایانه تایید پذیرش را به متقاضی نشان می دهد که متقاضی باید به دقت آن را مطالعه کند.لذا،متقاضیان با مراجعه به سایت ثبت شرکتها، نام شرکت را پیشنهاد می دهندکه این بررسی و تایید نام مربوطه ،در مرکز استان صورت می پذیرد.بنابراین ،از قابلیت های سودمندی که با ثبت نام کردن اینترنتی به دست می آید استفاده از همین فهرست پیگیری است که می توان به راحتی پیگیر پاسخ درخواست خود شد.

بعد از بررسی نام و تایید نام ،متقاضی 3 ماه فرصت دارد در خصوص نام پیشنهادی،مدارک خود را از قبیل اساسنامه،از طریق سایت تهیه و صورت جلسات مورد نیاز را تشکیل دهد و پس از اخذ مجوزهای لازم و افتتاح حساب و مجوز از بانک از طریق سامانه ،نسبت به تکمیل اطلاعات لازم و ارسال مدارک ،از طریق پست اقدام نماید(دیگر نیازبه مراجعه ندارد).سپس کارشناس حقوقی بررسی می نماید ،اگر ایراد داشت برگشت می زند و در سامانه قید می کند و رفع اصلاحیه می نماید و اگر تایید شد ،هم از طریق سامانه پیامک می رود و هم می تواند شخص متقاضی به سایت مراجعه  کند تا برای امضا ذیل دفتر، پس از تایید مسئول مربوطه اقدام نماید.       

از این جا به بعد کار اصلی به پایان می رسد و می بایست به عنوان اقدام آخر به چاپ آگهی در روزنامه ی رسمی اقدام نماید.

لذا با اینترنتی شدن روند ثبت شرکت، این کار دیگر کاری طاقت فرسا نیست ، بلکه با الکترونیکی شدن آن، دیگر کمتر نیازی به موسسه های ثبت شرکت وجود دارد و شخص متقاضی با پر کردن فرم مربوطه که حاوی اطلاعات مربوط به متقاضی و شرکت می باشد ،می تواند به راحتی به ثبت شرکت اقدام نماید.

موسسه حقوقی فکر برتر، راهنمای ثبت شرکت در تهران با سال‌ ها سابقه، می تواند در بازه زمانی کوتاهی شرکت شما را ثبت نماید تا شما بتوانید از مزایای قانونی که برای شرکت های ثبت شده وجود دارد هر چه زودتر بهره مند شوید.

استعلام شماره ثبت شرکت

هر شرکت پس از ثبت شدن به جهت استعلام گیری آن دارای شماره ثبت منحصر به فردی است. این شماره ثبت همانند شماره شناسنامه اشخاص می باشد که به وسیله کارشناسان ثبت شرکت و یا اداره ثبت شرکتها، مراحل ثبت آن طی می گردد و در نهایت شماره ثبت به فرد مورد نظر ارائه می شود.

سامانه استعلام شماره ثبت شرکتها

افراد می توانند از طریق سامانه استعلام شماره ثبت شرکتها که در متن ذیل آمده است استعلام گیری را آغاز کنند:

  • مراجعه به سامانه ثبت شرکتها به نشانیssaa.ir و کامل نمودن فیلد مورد نظر به منظور دریافت استعلام
  • مراجعه به سازمان معتبر به آدرس ir و تکمیل نام، شناسه ملی، شماره ثبت و مطمئن بودن از ثبت شرکت
  • مراجعه به سامانه روزنامه رسمی به نشانیir و پر کردن گزینه های نام شرکت و شماره ملی به منظور دریافت اطلاعات

این نکته را به یاد داشته باشید که اگر نام شخصیت حقوقی مطرح شده، به صورت کامل و دقیق وارد نگردد، سامانه کلیه مؤسسات و شرکت هایی که آن حروف در اسمشان وجود دارد را نشان می دهد و احتمال دارد که صدها نام برای شما لیست شود.

بنابراین، ضروری است که روی توضیحاتی که در سامانه استعلام شماره ثبت شرکتها از مؤسسه یا شرکت مطرح شده پدیدار شده است کلیک کرده تا کلیه مشخصات آن، به نمایش گذاشته شود.

موسسه حقوقی فکر برتر با داشتن کادری متخصص و زبده در زمینه ثبت شرکت مفتخر است تا با ارائه هر گونه خدمات کارگشای کلیه افراد جامعه در زمینه ثبت شرکت، ثبت تغییرات و... باشد.

سامانه تنظیم هوشمند صورت جلسات فکر برتر

یکی از اصلی ترین مشکلات مؤسسات و شرکتها در ایران، تنظیم صورت جلسات مطابق با قوانین تجارت است. موضوع حیاتی تر از آن مطابقت داشتن صورت جلسات با آخرین بخشنامه ها، توضیحات درست کارشناسان و مدیران محترم اداره ثبت شرکتها از قانون تجارت می باشد.

تحویل دادن صورت جلسات بی نقص و دقیق، بهترین گزینه برای رفع تمامی مشکلات اساسی این موضوع می باشد. برای تنظیم نمودن صورت جلسات و وارد کردن داده ها در سامانه ثبت شرکتها به صورت دستی، به وجود آمدن اشتباه کاری اجتناب ناپذیر است.

سامانه تنظیم هوشمند صورت جلسات فکر برتر اولین سامانه در ایران است که کلیه صورتجلسات اشخاص حقوقی را تنظیم می نماید. وجود این سامانه برای کارشناسان، مؤسسات حقوقی، وکلا، حقوق دانان و دیگر شرکت ها بسیار راه گشا می باشد.

مشاوره ثبت شرکت آنلاین

مشاوره ثبت شرکت به صورت آنلاین در جهت ثبت، مدارک، شرایط، خدمات تکمیلی ثبت آنلاین شرکت در کمترین زمان ممکن با مناسب ترین هزینه و قیمت برای متقاضیان گرامی محیا می باشد. به جهت ثبت نمودن شرکت به صورت آنلاین، تنها باید از طریق مراجعه به وب سایت https://companyregister.ir/ و از طریق راه های ارتباطی موجود در آن جهت مشاوره ثبت شرکت به صورت آنلاین اقدام نمایید. موسسه حقوقی فکر برتر کلیه خدمات ثبت آنلاین انواع شرکت های تجاری از جمله: سهامی خاص، عام، تضامنی، مسئولیت محدود، نسبی، تعاونی، مختلط سهامی و غیر سهامی را انجام می دهد.

چکیده ای درباره ثبت، تغییرات و انحلال شرکتها

در این بخش تصمیم داریم به صورت خلاصه چکیده ای درباره ثبت، تغییرات و انحلال شرکتها را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. هر شرکت تازه تأسیس تجاری یا غیر تجاری می تواند از طریق مراجعه به سامانه ثبت شرکتها، مؤسسه یا شرکت خود را ثبت نماید و تنها شرکت های ثبت شده می توانند از مزیت هایی که قانون برای آنها در نظر گرفته استفاده کنند‌. شما می توانید با ثبت شرکت به پیشبرد اهداف خود کمک نمایید. همچنین این ثبت بهترین شیوه برای اجرای فعالیت های سودآور سازماندهی شده و گسترده می باشد. در این بخش به تعدادی از مزایای ثبت شرکت اشاره می کنیم:

  • فعالیت رسمی و قانونی
  • امکان شرکت در مناقصات و مزایدات
  • اخذ و اعطا نمایندگی رسمی
  • اخذ مجوزها، امتیازات و اعتبارات

تغییرات شرکت

هر مؤسسه یا شرکتی می تواند به دلایل مختلفی تغییراتی را در شرکت اعمال نماید این تغییرات عبارتند از:

  • تغيير موضوع اساسنامه
  • نقل و انتقال سهام
  • تغيير آدرس
  • ايجاد شعبه
  • افزايش سرمايه
  • انحلال شركت

به عنوان مثال بعد از مدتی شرکت تصمیم به جابجایی مکان می گیرد و در صورتی که آدرس تغییر کند این موضوع باید به ثبت برسد. شما می توانید تغییرات شرکت را از طریق مؤسسات حقوقی در کمتر از یک روز به ثبت برسانید.

انحلال شرکت

انحلال شرکت به معنای پایان دادن به حیات تجاری آن می باشد. این موضوع به دلایل اجباری یا اختیاری اتفاق می‌افتد. تصمیم منحل‌کردن مؤسسات و شرکت های تجاری از طریق مجمع عمومی فوق‌العاده و با رأی اکثریت حضار گرفته می ‌شود. بعد از قطعی‌ شدن انحلال، نوبت به مشخص شدن مدیر تصفیه می رسد. این فرد وکیل شرکت به منظور انجام ‌دادن تمامی کارهای مرتبط با انحلال انتخاب می گردد.

 

ثبت شرکت با هوش مصنوعی

هوش مصنوعی یک فناوری پیشرفته است که معمولاً توسط مجموعه‌ای از الگوریتم ‌ها، رایانه ‌ها یا روبات ‌ها اجرا می‌شود و از داده‌ های بلادرنگ برای شبیه ‌سازی هوش انسانی استفاده می‌کند. این هوش طوری برنامه ریزی شده است که درست مانند یک انسان واقعی و زنده فکر کند، عمل کند و پاسخ دهد. امروزه نرم افزار هوش مصنوعی می تواند گردش کارهای بسیاری را بهبود بخشد. محبوبیت هوش مصنوعی در حال افزایش است و می توان از آن در صنایع مختلفی از جمله ثبت شرکت با هوش مصنوعی استفاده کرد.

زمانی که افراد به امور ثبتی شرکت می پردازند ممکن است در وارد کردن داده ها کوچک ترین اشتباهی را انجام دهند و حتی آگاه نباشند که مسیر درست مراحل ثبت چگونه است. اشتباه وارد کردن اطلاعات باعث هدر رفتن زمانی مفید می شود که فرد اگر به صورت صحیح داده را وارد می کرد زودتر به نتیجه می رسید؛ اما حال باید به اصلاح آن بپردازد، زیرا قطعاً به دلیل اشتباه، درخواست ثبت شرکت عودت داده می شود.

اما هوش مصنوعی تمامی داده های قوانین و مقررات ثبت شرکت ها را به صورت کامل در اختیار دارد. به همین دلیل در ورود اطلاعات دچار هیچ گونه خطایی نمی شود و به عبارتی خطای انسانی را بسیار کاهش داده است. با اطلاعات وارد شده به این ربات ها تمامی امور به درستی و در کوتاه ترین زمان ممکن انجام می شوند.

Ai به فناوری های هوش مصنوعی هوشمند معروف است به همین دلیل می تواند اطلاعات لازم را جمع آوری کرده و در عرض چند دقیقه نتیجه درست را دریافت کند. کاری که معمولاً انسان ها زمان بیشتری را برای آن صرف می کنند به همین جهت است که در زمان کمتری کارهای واگذار شده را انجام می دهند.

مدیران شرکت ها با ارائه بهترین و کامل ترین اطلاعات به هوش مصنوعی، آن ها می‌توانند نتایج را به‌ طور دقیق پیش‌بینی، مشکلات را حل و عملکردهای خود را به درستی انجام دهند.

مدیران مؤسسات، هوش مصنوعی را با یک چت بات در وب سایت خود ادغام می کنند تا کارهای مربوطه مانند ثبت شرکت را به صورت صحیح انجام دهند. ناگفته نماند ثبت شرکت با هوش مصنوعی هزینه کمتری را برای شما خواهد داشت؛ زیرا به دلیل عدم اشتباه شما مجبور به پرداخت هزینه های مالی اضافی نخواهید شد.

https://danasabt.ir/2023/09/04/%d8%b1%d8%a7%d9%87%d9%86%d9%85%d8%a7%db%8c-%d8%ab%d8%a8%d8%aa-%d9%84%d9%88%da%af%d9%88/

موسسه حقوقی فکر برتر یکی از مؤسسات در ایران است که از این فناوری نوظهور برای کارهای مختلفی اعم از ثبت شرکت ها بهره می گیرد. این مؤسسه با خدماتی از جمله ثبت شرکت با هوش مصنوعی قادر است از کلیه مراحل ثبت به صورت حرفه ای عبور نماید و در کوتاه ترین زمان شرکت را به ثبت برساند.



:: بازدید از این مطلب : 303
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 دی 1402 | نظرات ()