نوشته شده توسط : javaneh

 همزن های مغناطیسی نوعی از همزن های آزمایشگاهی هستند که از یک میدان مغناطیسی در حال چرخش استفاده می کنند و باعث می شوند یک مگنت همزن در داخل محلول بچرخد.سکوبندی ازمایشگاهی این همزن ها  اغلب با یک هات پلیت ترکیب می شوند برای حجم های کوچکی از مایعات غیر ویسکوز و برای موقعیت های که در آن یک واکنش باید در یک ظرف در بسته انجام شود، ایده آل هستند . با این حال ، همزن مکانیکی اورهد برای حجم های بزرگتر و محلول های ویسکوزتر مناسب تر است ، اما می تواند برای تنظیم راحت تر، زمان بر باشد.

 دستگاه همزن اور هد نوعی همزن مکانیکی است که برای هم زدن محلول ها در آزمایشگاه شیمی مورد استفاده قرار می گیرد ، اگرچه برای کاربردهای عمومی ، همزن های مغناطیسی معمولاً بکار می روند ، زیرا استفاده و نگهداری آنها ساده تر است. با این حال ، همزن های مکانیکی اورهد هنگام هم زدن حجم زیادی از محلول یا سوسپانسیون های غلیظ، مناسب و همچنین حل مقادیر زیادی از جامد در یک حلال را آسان تر می کنند. شرکت آرکا راد تجارت (ARTECO) تامین کننده انواع همزن های مکانیکی اورهد و سایر همزن های مکانیکی و مغناطیسی در ایران است.

همزن مکانیکی اورهد Overhead stirrer “SE-100” از کمپانی J.P SELECTA  [شرکت آرکا راد تجارت (ARTECO) ]

  این مدل همزن مکانیکی اورهد برای مخلوط کردن، هموژنایزسیون، سوسپانسیون، گاز دارن کردن محلول ها و هم زدن مداوم مواد استفاده می شود. برای کارهای پشت سر هم و مداوم طراحی شده است.

ویژگی های این دستگاه:

  • مخلوط کردن و همزن عالی برای نتایج دقیق و تکرار شونده
  • کنترل الکترونیکی سرعت ، محدوده سرعت از 60 تا 2000 دور در دقیقه
  • مناسب برای ترکیباتی که در طول فرایند هم زدن ویسکوزیته آن تغییر می کند.
  • حداکثر حجم همزن: حداکثر 40 لیتر (در H2O)
  • ویسکوزیته حداکثر ویسکوزیته برای همزن: حداکثر mPas 1.000.000.
  • سرعت خواندن دیجیتال و پیش انتخاب (دور در دقیقه). اسپیندل قابل تنظیم در میله های همزن تا  mmØ 9.5
  • از ابزار های مکمل می توان به بالابر اتوماتیک اشاره نمود
  • بالابر اتوماتیک برای همزن های میله.

 

به منظور سهولت در استفاده از دستگاه همزن اور هد  ، بالا بردن  و پایین آوردن با توجه به نیاز کاربر طراحی شده است.

همزن مکانیکی اورهد EUROSTAR 20 digital از کمپانی IKA

 همزن اورهد روی یک پایه قرار دارد که یک موتور در قسمت فوقانی به آن متصل است. موتور از طریق چندین دکمه و سوئیچ کنترل می شود که امکان کنترل سرعت یا تنظیم زمان تکان دهنده را فراهم می آورد. موتور یک همزن را درگیر می کند که با سر همزن آن ، مایع را بهم می زند که در مدل های مختلفی وجود دارد ، به طور خاص بسته به نوع مایع طراحی شده است: لنگر ، تیغه ، توربین تیغه مسطح ، تیغه باز ، پروانه ، ، توربین و غیره

همزن آزمایشگاهی برای کارهای همزن ساده برای مقادیر تا 15 لیتر  H2Oطراحی شده است. سرعت از طریق فناوری کنترل شده ریزپردازنده در محدوده 30/0 -2000 rpm قابل تنظیم است.  مدارهای ایمنی نصب شده باعث قطع خودکار در شرایط اضافه بار می شوند.

مقایسه مداوم سرعت شفت  برای دستیابی به سرعت مطلوب و تغییرات بطور خودکار تنظیم می شوند. این حتی با تغییر در ویسکوزیته نمونه ، سرعت ثابت را تضمین می کند.

ویژگی همزن مکانیکی اورهد

  •   نمایشگر سرعت دیجیتال
  •  سرعت قابل تنظیم
  • محافظت از اضافه بار
  • عملیات بارگذاری کوتاه مدت
  • پوشش باریک
  • عملیات آرام
  • نمایش کد خطا

 

همزن مکانیکی اورهد مدل Hei-TORQUE از کمپانی Heidolph

 

این همزنها برای کارهای همزن استاندارد ایده آل هستند. این همزن مکانیکی اورهد برای مخلوط کردن و پراکندگی نمونه هایی ویسکوزیته (گرانروی ) بالایی دارند طراحی شده است.

نشان دهنده جهت گشتاور برای بررسی تغییرات ویسکوزیته

صفحه نمایش دیجیتال 2.4 اینچ برای سهولت کار

سرعت ثابت حتی تحت شرایط لود های متغیر

شروع و متوقف کردن ایمن از طریق صفحه لمسی اسلاید برای جلوگیری از هم زدن

جدیدترین نسل موتور برای حداکثر توان در حداقل نویز

نشانه گشتاور دقیق هرگونه تغییر ویسکوزیته را نشان می دهد

رابط USB و RS 232 برای ذخیره تمام داده ها به صورت دیجیتالی



:: بازدید از این مطلب : 340
|
امتیاز مطلب : 22
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : javaneh

شیکر آزمایشگاهی، یکی از تجهیزات مورد استفاده در آزمایشگاه است که برای مخلوط کردن محلول ها و سیالات از آن استفاده می شود.قیمت اتوکلاو ازمایشگاهی  همانطور که می دانید، هم زدن و مخلوط کردن مواد در آزمایشگاه های شیمیایی و سایر آزمایشگاه ها، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. بسیاری از محلول های شیمیایی برای شروع واکنش نیاز به هم زدن دارند. از طرفی، هم زدن و مخلوط کردن به صورت مداوم و کاملا یکنواخت نیز، از شاخصه های لازم برای انجام یک واکنش به شمار می رود. یک شیکر آزمایشگاهی می تواند محلول ها و سیالات مورد استفاده در انجام آزمایش ها و واکنش های شیمیایی را با سرعتی یکنواخت و به صورت کاملا مداوم مخلوط کند. از طرفی، مخلوط کردن مواد، سرعت واکنش های شیمیایی را نیز بهبود می بخشد. بنابراین می توان از شیکر های آزمایشگاهی به عنوان یک کاتالیزور نیز استفاده کرد. در این محتوا قصد داریم انواع مختلف شیکر های آزمایشگاهی و مصارف هر نوع را برای شما معرفی کنیم. پس ما را همراهی کنید.

بررسی انواع مختلف شیکر های آزمایشگاهی و نحوه عملکرد آنها

شیکر های آزمایشگاهی در انواع مختلفی تولید شده و در آزمایشگاه ها مورد استفاده قرار می گیرند. اساس کار تمامی شیکر های آزمایشگاهی، هم زدن و مخلوط کردن انواع محلول ها و سیالات در آزمایشگاه ها به شمار می رود. اما تفاوت های جزئی در ساختار و عملکرد دارند که نحوه کارکرد آنها را اندکی متفاوت خواهد کرد. در این بخش از محتوا قصد داریم به بررسی انواع مختلف این شیکر ها و ساختار و نحوه عملکرد آنها بپردازیم.

  • شیکر های آزمایشگاهی اوربیتالی: دلیل نامگذاری این نوع شیکر، به دلیل شباهت آن به ساختار اوربیتال های مولکولی می باشد. وجود صفحه تقریبا گسترده در این نوع شیکر های آزمایشگاهی باعث می شود تا بتوان همزمان تعداد بالایی از محلول ها را مخلوط کرد. از طرفی سرعت چرخش و میزان دوران این محصولات نیز نسبت به انواع دیگر بهتر است. این شیکر ها به دلیل داشتن میله های نگهدارنده ظرف، باعث ایمنی و جلوگیری از به هدر رفتن محلول ها خواهند شد. از این شیکر ها در آزمایشگاه های بیولوژیک، استفاده بیشتری صورت می گیرد.

  • شیکر های آزمایشگاهی انکوباتور: شیکر های انکوباتور بیشتر در آزمایشگاه های زیست سلولی و مولکولی و جهت ایجاد محیطی مناسب برای کشت میکروب، باکتری و سلول مورد استفاده قرار می گیرند. در واقع این شیکر با ایجاد تعادل در میزان مونواکسید کربن، دی اکسید کربن و اکسیژن، محیطی مناسب برای رشد و فعالیت این سلول ها به وجود می آورد. این شیکر به یک کنترل کننده و یک ترموستات دیجیتالی نیز مجهز است. دامنه حرارت موجود در این شیکر معمولا بین 5 تا 50 درجه سلسیوس است که می توان با توجه به نوع محلول آن را تنظیم کرد.
  • شیکر های آزمایشگاهی ورتکس: وظیفه شیکر ورتکس، مخلوط کردن محلول های موجود در ظرف های آزمایشگاهی کوچک مانند ویال می باشد. این نوع شکر در قسمت پایه و کفی خود یک همزن دورانی دارد که قدر است به خوبی مایعات و محلول هایی در حجم های پایین را مخلوط کند. حرکت این همزن به وسیله یک موتور الکتریکی که درون شیکر قرار دارد، صورت می گیرد.

  • شیکر های آزمایشگاهی صفحه ای: سطح این شیکر ها  به صورت صفحه ای صاف است و افقی است. تفاوت این نوع شیکر آزمایشگاهی با شیکر اوربیتالی در این است که این شیکر ها به جای حرکت دورانی، به صورت رفت و برگشتی حرکت می کنند. یعنی حرکت آنها در امتداد محور طولی یا عرضی می باشد. این شیکر ها نیز قابلیت تنظیم سرعت و زمان حرکت را دارند.

  • شیکر های آزمایشگاهی خورشیدی: شیکرهای آزمایشگاهی خورشیدی که در اصطلاح به آنها روتو شیکر گفته می شود، نوعی شیکر با حرکت دورانی هستند که می توان درجه دوران را در آنها تنظیم کرد. از این شیکر ها بیشتر در آزمایشگاه های خون و برای مخلوط کردن نمونه های خونی موجود در ویال ها استفاده می شود. از طرفی صفحه این شیکر ها دایره ای بوده و ویال ها به صورت شعاعی در آن قرار می گیرند که تصویری همانند خورشید ایجاد خواهد کرد. از این رو به این شیکر ها شیکر های خورشیدی نیز گفته می شود. این شیکر ها در آزمایشگاه های هماتولوژی مورد استفاده ویژه ای قرار می گیرند.

با توجه به نکات گفته شده در مورد انواع شیکرهای آزمایشگاهی می توان نتیجه گرفت که این شیکرها از جمله تجهیزات مهم در آزمایشگاه های مختلف زیست شناسی، شیمیایی و... به شمار می روند.

کاربردها و مزیت های شیکر های مورد استفاده در آزمایشگاه

با توجه به توضیحاتی که در مورد انواع مختلف شیکر های آزمایشگاهی ارائه کردیم، می توان گفت که هر نوع شیکر با توجه به کارایی ویژه ای که دارد در مصارف مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع انواع مختلف شیکر با توجه به شاخصه هایی که دارند، برای کار در محیط های خاص آزمایشگاهی مورد استفاده قرار می گیرند. در ادامه به بررسی انواع محیط های آزمایشگاهی و شیکر های مورد استفاده در آنها می پردازیم.

https://hakimazma.com/%d9%87%d9%88%d8%af-%d8%a2%d8%b2%d9%85%d8%a7%db%8c%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87%db%8c/%d9%87%d9%88%d8%af-%d9%84%d8%a7%d9%85%db%8c%d9%86%d8%a7%d8%b1/

  1. آزمایشگاه های شیمیایی: در آزمایشگاه های شیمیایی مخلوط کردن مداوم و حفظ دمای محلول، از جمله نکاتی هستند که باید همواره مورد رعایت قرار گیرند. از طرفی مسئله نگهداری ظرف محلول های شیمیایی نیز مسئله ای خاص است. بنابراین بهترین گزینه برای استفاده در آزمایشگاه های شیمیایی شیکر های اوربیتالی هستند. شیکر های ورتکس و شیکر آزمایشگاهی صفحه ای نیز جزء گزینه های مناسب برای استفاده در آزمایشگاه های شیمیایی محسوب می شوند.

  2. آزمایشگاه های بیولوژی و زیست شناسی: در آزمایشگاه های بیولوژی عموما، نحوه تکثیر سلولی یا تکثیر باکتری ها، میکروب ها و قارچ ها مورد بررسی قرار می گیرد. بنابراین شیکر های مورد استفاده در این نوع آزمایشگاه ها باید به گونه ای طراحی شوند که محیطی مناسب برای رشد این موارد ایجاد کنند. شیکر های انکوبار، با ایجاد رطوبت لازم و تعادل اکسیژنی، محیطی مناسب برای رشد سلول ها، باکتری ها و... فراهم می کند. بنابراین بهترین شیکر برای  استفاده در آزمایشگاه های زیست شناسی، شیکر انکوبار است. البته شیکرهای صفحه ای نیز می توانند گزینه های مناسبی محسوب شوند.

  3. آزمایشگاه های هماتولوژی و خون: در آزمایشگاه های هماتولوژی بیشتر از ویال یا ظرف های کوچک برای نمونه گیری استفاده می شود. ترکیب و مخلوط کردن نمونه های خونی، با شیکر های خورشیدی و ورتکس به راحتی انجام می شود. از طرفی شیکر های خورشیدی نگهدارنده هایی خاص برای ویال ها دارند و تعداد زیادی از ویال ها را می توانند در آن واحد در خود جای دهند. بنابراین در صورت استفاده از روتو شیکر ها، راندمان و سرعت کار در آزمایشگاه های هماتولوژی افزایش خواهد یافت.



:: بازدید از این مطلب : 380
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : دو شنبه 13 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : javaneh

برای صدور اظهارنامه ثبت نام در دفاتر بازرگانی در اداره ثبت شرکت ها مدارک و مراحل ذیل مورد نیاز است :
1. سه برگ اظهارنامه ثبت نام در دفاتر بازرگانی.
این برگ ها را می توان از دایره فروش اوراق بهادار مستقر در اداره کل ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی تهیه و تکمیل و امضاء کرد.
2. پلمپ دفاتر تجاری ( روزنامه و کل ) در سال جاری و ارائه گواهی پلمپ دفاتر تجاری.
هر شخص ( اعم از حقیقی یا حقوقی ) که تاجر محسوب شود می بایستی دارای دفاتر قانونی باشد.تغییرادرس شرکت این دفاتر طبق قانون تجارت عبارت از دفتر روزنامه ، دفتر کل ، دفتر دارایی و دفتر کپیه می باشد. امروزه با وجود دستگاه هایی از قبیل زیراکس ، فتوکپی ، فاکس ( نمابر ) و امثال آن ها وجود دفتر کپیه ضروری به نظر نمی رسد و دیگر دفاتر در اداره ثبت شرکت ها پلمپ می شود و تاجر وفق مقررات نسبت به درج صورت حساب های خود در آن ها اقدام می کند. این دفاتر وقتی دارای سندیت خواهد بود که در اداره ثبت شرکت ها نسبت به ثبت و پلمپ آن ها اقدام شود.
برای اخذ کارت بازرگانی ، اشخاص حقوقی و حقیقی بایستی دارای دفاتر قانونی باشند. بنابراین ، با توجه به میزان معاملات خود نسبت به اخذ دفتر با تعداد صفحات لازم ( 50 برگی – 100 برگی و یا بالاتر ) تهیه و در دایره پلمپ دفاتر ثبت شرکت ها اقدام و یک برگ گواهی پلمپ دفاتر تجاری از واحد فروش اوراق بهادار تهیه و پس از پلمپ دفاتر نسبت به تکمیل آن اقدام و مسئول مربوطه نسبت به امضاء و مهر آن اقدام خواهد نمود.
3. یک برگ فتوکپی شناسنامه ( در صورتی که متقاضی ، شخص حقیقی باشد).
4. فتوکپی آگهی تاسیس شرکت و آخرین تغییرات آن ( در صورتی که متقاضی ، شخص حقوقی باشد).
در صورتی که متقاضی کارت بازرگانی شخص حقوقی باشد ، ارائه روزنامه رسمی تاسیس شرکت همراه با آخرین تغییرات در شرکت ضروری می باشد.
5. فیش پرداختی حق الثبت نام در دفاتر بازرگانی
حق الثبت نام در دفاتر بازرگانی با عنایت به قانون وصول برخی از درآمدهای دولت و مصرف آن در موارد معین مصوب سال 1373 ، مبلغ چهار هزار ریال می باشد. که پس از اخذ فیش نسبت به واریز مبلغ مذکور در شعب بانک ملی معین ، اقدام و رسید پرداخت به واحد مربوطه به همراه سایر مدارک ارائه گردد.
6. ارائه اصل یا فتوکپی برابر اصل سند رسمی وکالت ( چنانچه امور توسط وکیل رسمی شرکت یا شخص انجام می شود).
در صورتی که امور توسط وکیل انجام می پذیرد، ارائه وکالت نامه رسمی نیز ضروری می باشد.
پس از تهیه مدارک یاد شده ، متقاضی بایستی به واحد ثبت دفاتر بازرگانی مراجعه کند. مسئول مربوطه نسبت به ثبت نام تجاری اقدام کرده و شماره دفتر را در روی سه نسخه اظهارنامه درج و سپس نسبت به امضاء و مهر نمودن اظهارنامه ها اقدام می نماید.
النهایه ، یک نسخه از اظهارنامه را جهت بایگانی در سوابق ضبط کرده و سایر نسخ را تحویل متقاضی می دهد.

  • نمونه فرم اظهارنامه ثبت در دفتر بازرگانی

1. نام و نام خانوادگی بازرگانان و اسم تجارتخانه ............................................................
الف) نام و نام خانوادگی رئیس بنگاه و نام بنگاه ..............................................................
ب) نام و نام خانوادگی مدیر یا مدیران و نوع شرکت و نام آن ..............................................
2. تاریخ و محل تولد و شناسنامه و محل صدور آن .........................................................
3. تابعیت اصلی ................ و تابعیت فعلی و طرز تحصیل آن ............................................
4. تاریخ ورود به ایران و شماره و محل صدور پروانه اقامت .................................................
5. محل اقامت – نشانی تجارتخانه – یا بنگاه – یا شرکت و شعب آن .........................................
6. سرمایه : ..........................................................................................................
7. شماره ثبت پلمپ دفاتر تجاری :................................................................................
8. شماره تلفن : .......................عنوان تلگرافی :.............................. رمز : ....................
9. رشته تجارت ( تجارت داخلی ، خارجی یا هر دو ) ..........................................................
10. شماره ثبت علائم تجاری : ....................................................................................


11. نوع تجارت داخلی ( صادرات – واردات – حق العمل کاری ) و ارقام کالاهای عمده آن : ...............................................................................................................................
12. نوع معاملات تجارت داخلی و ارقام کالاهای عمده آن ................................. به تاریخ .................... ماه ...................... 13         محل امضاء
خلاصه مندرجات اظهارنامه بالا در تاریخ ........................ به شماره ......................... دفتر ثبت  تجاری در اداره ثبت .......................... به ثبت رسیده است.
اداره کل ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی رئیس اداره ثبت شرکت ها
ملاحظات .....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
تذکر : هیچ یک از شرکت های بازرگانی وابسته به دولت از پرداخت هزینه دادرسی معاف نمی باشند.



:: بازدید از این مطلب : 354
|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : دو شنبه 13 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : javaneh

هر گاه دو یا چند نفر به منظور انجام امور تجاری با تسهیم سرمایه و ترسیم نحوه تقسیم سود و زیان طبق مفاد قرارداد ، تفاهم نمایند فرآیند فعالیت آن ها یک شرکت تجاری را تشکیل داده است .پلمپ دفاتر به عبارت دیگر هر گونه عملیات تجاری ناشی از تودیع سرمایه شرکاء که طبق قرارداد با تقسیم سود و زیان همراه باشد مشمول فعالیت شرکت تجاری است.
شرکت های تجاری را می توان از لحاظ ماهیت به شرکت های سرمایه، مختلط و کمیتی تقسیم نمود.
<

انواع شرکت های تجاری از لحاظ ماهوی یا مسئولیت اعضاء :
الف ) شرکت های سرمایه
در این شرکت ها شخصیت شرکا اهمیتی ندارد و شرکا فقط تا میزان سرمایه ای که در شرکت گذاشته اند مسئول تعهدات شرکت می باشند. چون هدف در آن ها بدون توجه به شخص شرکا جمع آوری سرمایه است به سهولت قابل نقل و انتقال است.
این شرکت ها مکلفند در کلیه سربرگ ها و مکاتبات خود ، میزان سرمایه شرکا را قید نمایند تا طرف معامله با آن ها از آن آگاه باشد. شرکت های سهامی و با مسئولیت محدود از این نوع شرکت ها هستند.
ب) شرکت های اشخاص
در این نوع شرکت ها شخصیت شریک اهمیت بسیار داشته و اعتبار شریک بستگی به اعتبار آن ها دارد. ماندد شرکت های تضامنی و نسبی
شرکا در شرکت تضامنی مسئول پرداخت کلیه تعهدات شرکت می باشند و تعهدات آن ها محدود به میزان سرمایه آن ها در شرکت نمی باشد. به علت تاثیر شخصیت شرکا در این نوع شرکت ها نقل و انتقال سهم الشرکه ممنوعیت ها و محدودیت هایی دارد.
ج) شرکت های مختلط
شرکت های مختلط مرکب است از شرکت مختلط سهامی و مختلط غیر سهامی. در این شرکت ها ، همان گونه که از بودن کلمه " مختلط " در اسم شرکت پیداست، اختلاط و آمیختگی شریک وجود دارد.
در این گونه شرکت ها ، شرکاء بر دو نوع هستند : شریک " ضامن " و شریک " با مسئولیت محدود " .
در شرکت مختلط غیرسهامی، شریک ضامن و شریک سهامدار در شرکت مختلط سهامی شریک با مسئولیت محدود و شریک سهامدار در برابر بدهی های شرکت تا میزان سهام و آورده مسئولیت دارد و دارائی شخصی آن ها به هیچ عنوان وثیقه طلب طلب کاران شرکت نیست. وضع آنان از این لحاظ، عیناَ همان وضع سرمایه گذاران یعنی شرکاء و سهامداران، در شرکت های سرمایه است. اما شریک ضامن، قطع نظر از مقدار سرمایه خود در شرکت ، مسئولیت پرداخت دیوت شرکت است و دارائی شخصی او مانند دارائی شرکت وثیقه طلب طلب کاران شرکت می باشد. هر گاه شریک ضامن دو نفر یا بیشنر باشند، در این صورت مسئولیت آن ها تضامنی بوده و در مقابل طلب کاران شرکت عیناَ همان وضع شرکای شرکت تضامنی را خواهند داشت.


د) شرکت های کمیتی
برخی به جای این قسم نام شرکت های تعاونی را برگزیده اند. در این شرکت ها تعداد سرمایه گذاران زیاد است، سوددهی و میزان سرمایه زیاد نیست . شرکت در جهت رفاه اعضاء تشکیل می گردد لذا مسئولیت خاصی برای شرکا در قانون مطرح نگردیده است .



:: بازدید از این مطلب : 364
|
امتیاز مطلب : 29
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : شنبه 11 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : javaneh

ورشکستگی یا توقیف ، مخصوص تاجر و شرکت تجاری است. ثبت شرکت در اصطلاح حقوق تجارت ، ورشکستگی یا توقیف وضعی است که در آن ورشکسته از مداخله در تمام اموال خود ممنوع می شود و در کلیه اختیارات و حقوق مالی ورشکسته ، مدیر تصفیه یا اداره تصفیه به قائم مقام وی، عمل می کند.
برای تحقق ورشکستگی سه شرط ذیل ضروری است :
1. تاجر یا شرکت تجاری بودن ؛
2. توقف تاجر یا شرکت تجاری، از تادیه وجوهی که بر عهده اوست ؛
3. صدور حکم دادگاه، دایر بر ورشکستگی ؛
درباره مورد دوم یعنی توقف از تادیه لازم نیست که مجموع دارائی تاجر یا شرکت تجاری از مجموع وجوهی که بر عهده اوست ، کمتر باشد ؛ بلکه کافی است که نتواند وجوه مزبور را پرداخت کند. بنابراین، اگر تاجر یا شرکت تجاری به علت دسترسی نداشتن به دارایی خود یا عدم امکان فروش کالا یا محصول، وجه لازم را در اختیار نداشته و نتواتد بدهی ها یا سایر تعهدات مقدی خود را پرداخت نماید، شرط توقف از تادیه حاصل خواهد شد.
موارد صدور حکم ورشکستگی :
1. برحسب اظهار خود تاجر ؛
2. به موجب تقاضای یک یا چند تفر از طلبکارها ؛
3. برحسب تقاضای مدعی العموم ( در حال حاضر، برحسب تقاضای رئیس دادگستری شهرستان ) ؛
در حکم ورشکستگی باید امور ذیل تعیین شود :
1. تاریخ توقف ورشکسته تعیین شود.
2. یک نفر به سمت عضو ناظر تعیین شود.
3. تعیین یک نفر به سمت مدیریت تصفیه : در مواردی که امور تصفیه به وسیله " اداره تصفیه " انجام می گیرد، تعیین مدیر تصفیه و عضو ناظر لازم نخواهد بود.
4. امر به مهر و موم : در امر به مهر و موم انبارها و حجره ها و صندوق و اسناد و دفاتر و نوشتجات و اسباب و اثاثیه متعلق به ورشکسته مهر و موم می شود.
5. قرار بازداشت : به موجب مواد 341 و 441 قانون تجارت ، تاجر باید در ظرف سه روز از تاریخ وقفه ای که در تادیه قروض یا سایر تعهدات نقدی او حاصل می شود، دو امر ذیل را انجام دهد :
الف ) توقف خود را به دفتر دادگاه عمومی محل اقامت خود اظهار نماید.
ب) صورت حساب دارایی با قید تاریخ را که شامل را که شامل ارزیابی کلیه اموال منقول و غیرمنقول و صورت کلیه قروض و مطالبات و صورت نفع و ضرر و صورت مخارج شخصی می باشد را امضاء نموده و به همراه کلیه دفاتر تجاری خود به دفتر دادگاه مذکور تسلیم نماید. در صورت عدم رعایت موارد فوق دادگاه قرار بازداشت تاجر و مدیر یا مدیران شرکت تجاری را خواهد داد.
دعوی راجع به ورشکستگی شرکت های تجاری که مرکز اصلی آن در ایران است ، باید در مرکز اصلی شرکت اقامه شود. لازم به ذکر است که حکم ورشکستگی به طور موقت اجرا می شود و این حکم قابل اعتراض می باشد.
وفق ماده 138 ق. تجارت،  در مورد ورشکستگی یکی از شرکا انحلال وقتی صورت می‌گیرد که مدیر تصفیه کتباً تقاضای انحلال شرکت را نموده و از تقاضای مزبور شش ماه گذشته و شرکت مدیر تصفیه را از تقاضای انحلال منصرف نکرده باشد.
حکم ورشکستگی دارای آثاری است که می توان از آن ها به عناوین ذیل یاد کرد :

  • ممنوعیت از مداخله در اموال
  • ممنوعیت از مداخله در دعاوی
  • حال شدن دیون موجل ( مدت دار )
  • فسخ یا بطلان معاملات
  • محروم یا بطلان معاملات
  • محروم شدن از برخی حقوق
  • محروم شدن از برخی حقوق
  • استرداد اسناد و مال التجاره متعلق به اشخاص دیگر
  • تصفیه

همان طور که در مقالات پیش گفته شد، علاوه بر ثبت فعالیت تجاری، کلیه تغییرات بعدی مربوط به شرکت اعم از ورشکستگی، ابطال، تصفیه، تقسیم اموال، تغییرات اساسنامه و ... باید فوراَ ثبت گردد.
بدیهی است عدم انعکاس تغییرات مربوطه و یا هر گونه اخفاء اطلاعات که موجب ضرر و زیان و اغفال دیگران شود موجبات پاسخگویی فرد را فراهم نموده و عدم ثبت مراتب، نافی مسئولیت و جبران خسارات وارده و قصور قانونی شخص خاطی نخواهد بود.



:: بازدید از این مطلب : 379
|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : شنبه 11 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : javaneh

آیا عصب کشی دندان درد دارد؟

امروزه با پیشرفت علم دندانپزشکی، در حین درمان عصب کشی دندان، دردی را احساس نخواهید کرد.متخصص ایمپلنت در رشت  برای کاهش درد در حین درمان، دندانپزشک از بی‌حسی موضعی استفاده می‌کند. بی‌حسی موضعی در اکثر موارد به صورت کامل اثر گذار است؛ اما در مواقع نادری که دچار آبسه دندان باشید، حدود ۱۰ روز قبل از درمان، دندانپزشک مصرف آنتی بیوتیک را برایتان تجویز می‌کند. چرا که آبسه دندان سبب ایجاد محیط اسیدی می‌شود و داروی بی‌ حسی اثر کمتری داشته و نیاز به دوز بیشتری از آن وجود داشته باشد.
اما بعد از این درمان ممکن است بیمار کمی درد و ناراحتی را تجربه کند.
اما درد ناشی از آن به هیچ عنوان غیر قابل تحمل نیست. درد بعد از عصب کشی دندان تا حدود ۳ الی ۴ روز بعد به کمک داروهای تجویزی توسط دندانپزشک، کاهش می‌یابد. داروهایی مانند ایبوپرووفن در جهت کاهش درد و آنتی بیوتیک‌ها برای کاهش عفونت مورد استفاده قرار می‌گیرند.
توجه: هیچ دارویی را بدون تایید دندانپزشک خود مصرف نکنید.

دلایل درد بعد از عصب کشی دندان

بعد از عصب کشی دندان مانند هر درمان دندانپزشکی دیگری مقداری درد و ناراحتی برای بیمار وجود دارد. اما به طور کلی این درد می‌تواند به دلایل متعددی ایجاد شود که در زیر به بررسی آنها می‌پردازیم:

  1. هایپر اکلوژن گاهی اوقات ترمیم دندان سبب می‌شود تا دندان درمان شده بیش از حد معمول بلندتر به نظر برسد. در این صورت این دندان با فشار به دندان مقابل می‌تواند مشکلاتی در حین گاز گرفتن ایجاد کند. این عارضه بعد از عصب کشی دندان می‌تواند باعث بروز درد شود. دندانپزشک متخصص در حین درمان باید مراقب این وضعیت باشد و در صورت لزوم برای جلوگیری از این اتفاق، اندازه دندان را کوتاه‌تر نماید.
  2. آسیب به بافت لثه دندانپزشک معمولا برای عصب کشی دندان از وسیله‌ای به نام رابردم برای ایجاد یک محیط ایزوله استفاده می‌کند. این وسیله به کاهش احتمال آسیب به بافت نرم و لثه کمک زیادی می‌کند. اما در صورتی که دندانپزشک از رابردم استفاده نکند، این احتمال وجود دارد که حین عصب کشی، به بافت لثه آسیب رسیده و بعد از درمان سبب درد شود.
  3. شکست درمان ریشه دندان گاهی اوقات درمان ریشه شکست خورده و سبب درد دندان می‌شود. این موضوع بیشتر زمانی اتفاق می‌افتد که دندانپزشک حین درمان ریشه یکی از کانال‌ها را پیدا نکند. در نتیجه این امر، یک کانال پر نشده و سبب ایجاد درد می‌شود.
  4. ورود مایع شست‌وشو دهنده به بافت نرم دندانپزشک برای اینکه بتواند کانال ریشه را به درستی شست‌وشو دهد، معمولا از سرنگ‌های شست‌و‌شو استفاده می‌کند. در واقع دندانپزشک مایع شست‌وشو را با فشار بالا به کانال ریشه وارد می‌کند. گاهی اوقات به دلیل ورود این مایع از انتهای ریشه به بافت نرم و خاصیت سمی آن، سبب ایجاد تورم و درد می‌شود.
  5. اُوِر شدن درمان ریشه دندانپزشک باید حین درمان ریشه، طول کانال را به درستی اندازه بگیرد. در صورتی که در اندازه‌گیری دچار اشتباه شود، ممکن است مواد پر کننده ریشه از انتهای آن عبور کنند. در نتیجه این امر، بیمار با درد و تورم بعد از درمان همراه خواهد بود.

روش‌های کاهش درد دندان عصب کشی شده

برای کاهش درد و ناراحتی بعد از عصب کشی دندان، باید برخی توصیه‌ها را رعایت نمایید. برخی از مواردی که به کاهش درد دندان عصب کشی شده کمک می‌کنند، عبارت‌اند از:

  1. داروهای مسکن تجویز شده توسط دندانپزشک خود را در زمان مناسب خود مصرف نمایید.
  2. بعد از بر طرف شدن بی‌حسی، از مصرف غذاهای سفت اجتناب کنید و غذاهای نرم مصرف کنید.
  3. تا چند روز از مصرف غذاهای بسیار داغ و سرد پرهیز نمایید.
  4. برای کاهش درد و التهاب می‌توانید از دهانشویه آب نمک و همچنین کمپرس یخ استفاده کنید.

موارد تعیین کننده درد بعد از عصب کشی دندان

بعد از عصب کشی دندان برخی موارد ارتباط مستقیمی با درد پس از آن دارند که در زیر به آنها اشاره شده است:

  • بروز دردهای بعد از عصب کشی دندان در زنان بیشتر از مردان است.
  • در صورتی که قبل از درمان درد و ناراحتی وجود داشته باشد، احتمال افزایش بروز درد و مشکلاتی بعد از عصب کشی دندان، وجود دارد.

https://drshamsdentist.com/%D9%84%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%AA-%D8%AF%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA/

درمان‌های خانگی برای کاهش درد بعد از عصب کشی دندان

احتمالا تا به حال دستور استفاده از برخی گیاهان مانند سیر، میخک یا زنجبیل به عنوان روش‌هایی برای کاهش درد بعد از عصب کشی دندان در خانه به گوشتان خورده است!
برای درمان درد پس از این درمان بهتر است تنها به توصیه‌های دندانپزشک خود عمل کنید و به دنبال روش‌های غیر علمی و اثبات نشده نروید. چه بسا که استفاده نادرست از آنها باعث آسیب به دندان درمان شده و بافت آن شود.

 

 



:: بازدید از این مطلب : 310
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : جمعه 10 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : javaneh

با اصلاح مشکلات دندان‌های فک پایین با کامپوزیت، مشکلات ظاهری آنها برطرف شده و مزایای زیر را برای فرد به همراه خواهد داشت:

  1. طرح لبخند فرد با ترمیم ظاهر دندان‌های فک پایین اصلاح می‌شود.
  2. برطرف کردن مشکلات ظاهری فک پایین، باعث می‌شود که اعتماد به نفس فرد افزایش یابد.کامپوزیت در رشت  با این روش فرد می‌تواند با اعتماد به نفس بیشتر لبخند بزند، صحبت کند و نگران نمایان شدن دندان‌های خود نباشد.
  3. گاهی ممکن است دندان‌های فک پایین با فک بالا از نظر رنگ مشابه نباشند و زرد و لکه دارد باشند. یکدست نبودن رنگ دندان‌ها ظاهر بسیار نامطلوبی را به وجود می‌آورد. بنابراین با استفاده از این درمان زیبایی می‌توان رنگ آنها را ترمیم و یکدست کرد.
  4. اصلاح اندازه دندان‌ها به متناسب شدن اندازه آنها با سایر دندان‌ها کمک می‌کند.

کامپوزیت فک پایین چقدر دوام دارد؟

به طور معمول عمر کامپوزیت دندان بین ۵ تا ۷ سال است. اما برخی موارد در افزایش و یا کاهش این مدت زمان نقش دارند. از میان آنها می‌توان به برند مورد استفاده، مهارت دندانپزشک در انجام کار و همچنین مراقبت‌هایی که فرد انجام می‌دهد، اشاره کرد.

نحوه انجام کامپوزیت فک پایین چگونه است؟

پس از مراجعه به کلینیک دندانپزشکی، دندانپزشک وضعیت دهان و دندان فرد را مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌دهد. در صورت مناسب بودن شرایط او برای شروع درمان، مرحله انتخاب رنگ بر اساس سلیقه بیمار و راهنمایی‌های دندانپزشک انجام می‌شود. سپس سایر مراحل که در ادامه به طور مختصر آنها را شرح داده‌ایم، انجام می‌شوند:

  1. سطح دندان‌ها باید کاملاً تمیز و عاری از هرگونه پوسیدگی، جرم، پلاک یا ذرات مواد غذایی باشد. به همین دلیل دندانپزشک در صورت نیاز ابتدا بروساژ یا جرم گیری را انجام می‌دهد تا سطح دندان‌ها کاملاً تمیز شود.
  2. ممکن است نیاز باشد قسمتی از مینای دندان تراش داده شود. این کار معمولا برای باند بهتر کامپوزیت به مینا و همچنین اصلاح ظاهر دندان صورت می‌گیرد.
  3. سپس برای اینکه سطح دندان‌ها مقداری متخلخل شود، آنها را با استفاده از ژل اسیدی شستشو می‌دهند.
  4. برای به وجود آمدن پیوند محکم بین مواد و دندان‌ها، باید سطح آنها کاملاً خشک و عاری از رطوبت باشد. به همین منظور دندانپزشک سطح آنها را کاملاً خشک می‌کند.
  5. در این مرحله چسب کامپوزیت بر روی دندان‌ها قرار داده می‌شود و دندانپزشک برای فعال کردن کاتالیست‌های آن، نور دستگاه لایت کیور را بر روی آن می‌تاباند.
  6. مواد کامپوزیت بر روی سطح دندان‌ها قرار داده شده و با استفاده از ابزار دندانپزشکی مخصوص آنها را متناسب با فرم دندان‌های فرد، شکل داده و تنظیم می‌شوند.
  7. پس از اطمینان از مناسب بودن مقدار و فرم مواد، نور دستگاه لایت کیور بر روی آنها تابانده می‌شود تا در جای خود محکم شوند.
  8. برای صاف و صیقلی کردن سطح دندان و همچنین اصلاح لبه‌های آن، با استفاده از سنباده‌های مخصوص سطح آن پالیش داده می‌شود
  9. مرحله آخر شامل گاز زدن کاغذ کربنی است تا نحوه قرار گرفتن دندان‌های فک بالا و پایین پس از کامپوزیت کردن مورد بررسی قرار بگیرد. در صورت مشاهده هرگونه ایرادی، فوراً برطرف شود.

نحوه مراقبت از کامپوزیت ونیر فک پایین

فرد با انجام مراقبت‌های پس از کامپوزیت نه تنها به افزایش ماندگاری بیشتر زیبایی آنها کمک می‌کند، بلکه در هزینه‌های خود نیز صرفه جویی خواهد کرد. همچنین از ابتلا به عوارضی که ممکن است در اثر عدم رعایت نکات مراقبتی به آنها دچار شود نیز پیشگیری می‌کند.
در ادامه این نکات را بیان کرده‌ایم:

  1. دو بار در روز مسواک بزنید.
  2. هر روز نخ دندان بکشید.
  3. دهان خود را هر روز با استفاده از دهانشویه شستشو دهید.
  4. از مسواک، خمیر دندان و دهانشویه مناسب استفاده کنید. (برای داشتن انتخاب مناسب با دندانپزشک خود در این خصوص مشورت نمایید.)
  5. استعمال سیگار و سایر دخانیات را ترک کنید تا دچار عوارضی که سلامت دندان‌ها و لثه‌ها را به خطر می‌اندازند و در نهایت به کامپوزیت‌ها آسیب می‌رسانند، نشوید.
  6. مصرف نوشیدنی‌ها، خوراکی‌ها و مواد غذایی رنگی را که نه تنها بر رنگ دندان‌ها تأثیر می‌گذارند، بلکه ونیرها را نیز زرد و لکه دار می‌کنند، به حداقل برسانید. بهتر است پس از هر بار میل کردن موارد ذکر شده، دندان‌های خود را مسواک بزنید. در صورت عدم دسترسی به مسواک، دهان خود را با آب شستشو دهید.
  7. مصرف خوراکی‌ها، مواد غذایی و نوشیدنی‌های رنگی را نیز به حداقل برسانید. زیرا قند و اسید با تأثیر گذاشتن بر سلامت دندان‌ها و ایجاد خطر پوسیدگی، می‌توانند سلامت کامپوزیت‌های نصب شده بر روی آنها را نیز به خطر بیندازند.
  8. دندان قروچه یکی از مشکلاتی است که بر اثر اضطراب و استرس به وجود می‌آید. افرادی که به آن دچار می‌شوند، هنگام خواب به طور ناخودآگاه دندان‌های خود را بر روی یکدیگر فشار دهند. این فشارها به کامپوزیت‌ها آسیب وارد می‌کنند. به همین دلیل توصیه می‌شود که در صورت ابتلا به این مشکل با دندانپزشک خود مشورت کرده و نایت گارد مناسب دندان‌های خود را تهیه کنید.
  9. گاز زدن مواد غذایی سفت مانند هویج، شکستن تخمه و پوست سایر مغزها از مواردی هستند که باعث شکستن، لب پر شدن یا ترک خوردن آنها می‌شوند. همچنین باز کردن درب اشیا با دندان با وارد کردن فشار زیاد به کامپوزیت‌ها آسیب به آنهاخواهد شد.
  10. مراجعه به دندانپزشک و انجام چکاپ‌های ۶ ماهه بسیار مهم است. با انجام این کار در صورت وجود هرگونه مشکل، دندانپزشک فوراً اقدام به برطرف کردن آن می‌کند و از بروز عوارض بعدی و آسیب دیدن کامپوزیت‌ها پیشگیری می‌کند.

آیا با کامپوزیت کردن دندان‌های فک پایین، دندان‌ها دو رنگ می‌شوند؟

افراد بسیاری هستند که پس از کامپوزیت کردن دندان‌های فک بالای خود تصمیم می‌گیرند که این اقدام را برای فک پایین خود انجام دهند. یکی از نگرانی‌های این افراد در مورد دو رنگ شدن دندان‌های بالا و پایین است. با راهنمایی‌هایی که در ادامه بیان کرده‌ایم، می‌توانید از بروز این مشکل پیشگیری کنید:

https://drshamsdentist.com/%D9%85%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5-%D8%A7%DB%8C%D9%85%D9%BE%D9%84%D9%86%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA/

  1. در صورتی که قبلاً دندان‌های فک بالای خود را کامپوزیت کرده‌اید، مجدداً به دندانپزشک قبلی خود مراجعه کنید. ایشان با استفاده از برند و رنگی که قبلاً از آن استفاده کرده‌اید، دندان‌های فک پایین را نیز ترمیم می‌کند تا رنگ دندان‌ها کاملاً یکدست شود.
  2. در صورتی که تنها می‌خواهید دندان‌های فک پایین خود را ترمیم کنید، بهتر است برای انتخاب رنگ به دندانپزشک خود اعتماد کنید. زیرا ایشان بر اساس تجربه‌ای که دارد، می‌تواند بهترین و مشابه‌ترین رنگ به رنگ دندان‌های فک بالا را به کار ببرد.


:: بازدید از این مطلب : 372
|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : پنج شنبه 9 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : javaneh

اجاق سه خانه آزمایشگاهی (Laboratory Hot Plate 3 Places) یا هات پلیت سه خانه به‌منظور گرم کردن مایعات و محلول‌ها در شیشه‌آلات استفاده می‌شود. هود لامینار اجاق سه خانه آزمایشگاهی این قابلیت را دارد تا دما را در محدوده مشخصی ثابت نگه دارد و ازاین‌جهت مجهز به ترموستات است. از مزایای اجاق یا هات پلیت نسبت به منتل و حمام می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • در حمام‌ها (آب یا روغن) سیال گرم شده به‌سرعت خنک نمی‌شود و حتی پس از پایان دوره گرمادهی می‌تواند گرمای خود را به محلول منتقل کند و این موضوع در برخی موارد که نمونه باید در دوره خاصی گرما ببیند مسئله‌ساز است و لازم است سریعاً ظرف حاوی نمونه از حمام خارج شود درحالی‌که اجاق یا هات پلیت به‌سرعت خنک می‌شود و نمونه تحت گرمایش اضافی قرار نمی‌گیرد.
  • منتل‏ها برای حجم‌های خاصی طراحی می‌شوند و معمولاً گران هستند درحالی‌که محدودیت حجمی برای کاربرد بر روی هات پلیت وجود ندارد.

به دلایلی که در بالا به آن اشاره شد هات پلیت‏ها یا اجاق‌های آزمایشگاهی از موارد پرکاربرد در آزمایشگاه محسوب می‌شوند.

از هات پلیت یا اجاق سه خانه آزمایشگاهی به‌عنوان جایگزین شعله و اجاق‌های گازی نیز استفاده می‌شود. از هات پلیت‏های دارای صفحه آلومینیومی می‌توان جهت گرم نمودن ظروف فلزی نیز استفاده نمود. هات پلیت‏های آلومینیومی مقاومت گرمایی بالایی دارند. هات پلیت سه خانه به‌صورت اجاق سه خانه کف تخت و گود طراحی‌شده و در بازار موجود است.

در هنگام خرید و تهیه اجاق سه خانه آزمایشگاهی باید به محدوده دمایی دستگاه، دقت ترموستات دستگاه و حجم نمونه‌های مورداستفاده توجه نمود.

https://hakimazma.com/%d8%af%d8%b3%d8%aa%da%af%d8%a7%d9%87/%d8%a7%d8%aa%d9%88%da%a9%d9%84%d8%a7%d9%88/

مشخصات اجاق سه خانه آزمایشگاهی :

  • دارای صفحه آلومینیومی به قطر ۱۵ سانتی‌متر
  • محدوده دمایی: دمای محیط الی ۲۵۰ درجه سانتی‏گراد
  • دارای ترموستات دقیق و کلید قطع کن مجزا
  • دارای میله نگه‌دارنده جهت اتصالات و گیره‌های ارلن و بالن


:: بازدید از این مطلب : 366
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : javaneh

دوش و چشم شوی اضطراری چیست؟

دوش و چشم شوی آزمایشگاهی یکی از اصلی ترین تجهیزات آزمایشگاهی بخصوص آزمایشگاه های مواد شیمیایی است که به منظور جلوگیری از خطرات ناشی کار با مواد شیمیایی مورد استفاده قرار می گیرد. قیمت اتوکلاو آزمایشگاهی این وسیله آزمایشگاهی که عموما از جنس گالوانیزه و یا استیل طراحی و ساخته می شود، طبق استاندارها، دارای ظرفیتی به حجم ۲۰ لیتر در دقیقه می باشد که با فشاری برابر ۱۵ پوند بر اینچ، توسط لوله ای به طول ۴۵ سانتی متر و قطر ۱ اینچ، برای شست و شوی چشم افراد در صورت ایجاد آسیب بکار برده می شود.

کاربرد چشم شوی آزمایشگاهی

دوش و چشم شوی آزمایشگاهی بعنوان وسیله ای جهت ایجاد مایع بصورت آبشار و شست و شو (چشم و سراسر بدن) طراحی شده است.

نحوه استفاده از دوش و چشم شوی آزمایشگاهی

در صورت بروز خطر و استفاده از چشم شوی آزمایشگاهی لازم است تا فرد برای وارد شدن مایع چشم شوی آزمایشگاهی درون چشمش، پلکش را با کمک دستانش باز نگه دارد تا کاملا چشم ها را شست و شو دهند.

در واقع برای استفاده لازم است تا در برای مدت ۱۵ دقیقه، مقدار مایع مشخص شده تمیز و با فشار کم، چشم ها را شستشو دهند.

مدت زمان شست و شو

از آنجایی که هر کدام از مواد شیمیایی آزمایشگاهی دارای ویژگی های خاصی هستند، مدت زمان شستشو برای کدام نیز متفاوت است.

  • مدت زمان شستشو محرک های ملایم شیمایی: حداقل ۱۵ دقیقه
  • مدت زمان شستشو محرک های متوسط تا شدید شیمایی: حداقل ۲۰ دقیقه
  • مدت زمان شست و شو مواد خورنده با خاصیت عدم نفوذپذیری: حداقل ۲۰ دقیقه
  • مدت زمان شست و شو مواد خورنده نفوذ پذیر: حداقل ۶۰ دقیقه

انواع دوش و چشم شوی

۱- دوش و چشم شوی اضطراری آزمایشگاهی

دوش وچشم شوی اضطراری آزمایشگاهی خود دارای سه مدل زیر می شوند:

  • دوش های دیواری و سقفی (جنس استیل یا برنجی با رنگ پودری الکترواستاتیک ضد اسید)
  • چشم شوی تک چشمی یا دو چشمی دیواری، رومیزی و کاسه دار (دارای جنس استنلس استیل)
  • دوش و چشم شوی دیواری و یا ایستاده

۲- دوش و چشم شوی اضطراری صنعتی

دوش وچشم شوی اضطراری صنعتی نیز دارای دو مدل زیر است:

  • دوش های دیواری (دارای جنس برنج، استیل و یا رنگ پودری الکترواستاتیک ضد اسید)
  • دوش و چشم شوی پدال دستی یا پدال پایی

چشم شوی اضطراری رومیزی

چشم شوی اضطراری رومیزی (دارای جنس گالوانیزه و یا استیل) که برای استفاده نیازمند نصب بر روی یک سطح و سکوبندی آزمایشگاهی می باشد، در زمانی که مواد شیمیایی به چشم و یا بدن افراد (بصورت مستقیم) برخورد داشته باشد بکار برده می شود.

مشخصات دوش و چشم شوی اضطراری

قرارگیری یک اهرم بر روی دوش، امکان استفاده راحت تر از این دستگاه را برای کاربران فراهم می نماید.

همچنین چشم شوی اضطراری نیز که به دوش آزمایشگاهی متصل است با داشتن دو جایگاه برای شست و شوی چشم با محافظ پلاستیکی، به سرازیر شدن آب برای شست و شو کمک می کند.

البته باید توجه شود که برخی از این دوش و چشم شوی اضطراری برای راحتی کار از پدال پایی و یا پدال دستی برخوردارند.

https://hakimazma.com/%d8%af%d8%b3%d8%aa%da%af%d8%a7%d9%87/%d8%a2%d9%88%d9%86/

نکات لازم جهت استفاده از دوش وچشم شوی اضطراری آزمایشگاهی

  • نصب دوش وچشم شوی آزمایشگاهی در مکانی نزدیک خطر
  • عدم وجود مانع بین محل کار و نصب این وسیله
  • مشخص شدن محل نصب این وسیله آزمایشگاهی توسط یک تابلو
  • سعی در نصب این وسیله در نزدیکی در خروجی، جهت دسترسی راحت تر گروه نجات در زمان بروز خطرات

به همین منظور لازم است تا تمام محیط های آزمایشگاهی برای حفظ ایمنی و عدم ایجاد خطرات جبران ناپذیر در هنگام کار با مواد شیمیایی خورنده از وسایل و تجهیزات آزمایشگاهی مناسبی همچون شیلدهای صورت، دستکش های ایمنی، چشم شوی و… استفاده نمایند.



:: بازدید از این مطلب : 400
|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : javaneh

ثبت طرح صنعتی مستلزم تسلیم اظهارنامه به مرجع ثبت است.تغییرآدرس شرکت  اظهارنامه ثبت طرح صنعتی باید در دو نسخه و در فرم مخصوص و به زبان فارسی تنظیم شده و پس از ذکر تاریخ، توسط متقاضی یا نماینده قانونی وی امضاء شود.
تاریخ اظهارنامه دارای آثار حقوقی فراوانی است که باید متقاضی توجه لازم نسبت به آن داشته باشد. با توجه به بند ( الف ) ماده 27 قانون مصوب 1386، تاریخ اظهارنامه مربوط به ثبت طرح صنعتی همان تاریخ تسلیم آن به اداره مالکیت صنعتی است ، مشروط بر اینکه در زمان تسلیم ، اظهارنامه حاوی کلیه اطلاعاتی باشد که شناسایی متقاضی و همچنین نمایش گرافیکی کالای متضمن طرح صنعتی را میسر سازد.
اظهارنامه باید در بردارنده مشخصات طرح باشد و در مواردی که متقاضی همان طراح نیست، اظهارنامه باید به همراه مدرکی باشد که ذی حق بودن متقاضی را برای ثبت طرح صنعتی ثابت نماید.

  • انتقال حق مالکیت اظهارنامه طرح صنعتی در جریان ثبت

همان طور که در ماده 48 قانون مصوب 1386 آمده است، حق مالکیت ناشی از تسلیم اظهارنامه مربوط به طرح صنعتی قابل واگذاری است.
همچنین با توجه به ماده 50 قانون مصوب 1386، قرارداد اجازه بهره برداری در رابطه با اظهارنامه مربوط به طرح صنعتی نیز امکان پذیر است.
در اجرای مواد یاد شده در قانون، در ماده 80 آیین نامه مصوب 1387 آمده است که انتقال حق مالکیت ناشی از تسلیم اظهارنامه یا اعطای هرگونه اجازه بهره برداری از آن باید به درخواست کتبی هر ذی نفع به مرجع ثبت اعلام و در پرونده مربوط درج گردد.
اعمال این تغییر منوط به پرداخت هزینه مقرره در جدول هزینه ها خواهد بود.
با توجه به مواد یادشده ذکر نکات ذیل ضروری به نظر می رسد :
1- مالکیت اظهارنامه مربوط به طرح صنعتی قابل واگذاری به اشخاص است. همچنین اعطای هرگونه اجازه بهره برداری از اظهارنامه مربوط به طرح صنعتی نیز امکان پذیر می باشد.
2- تغییر در مالکیت اظهارنامه به درخواست کتبی هر ذی نفع از اداره مالکیت صنعتی انجام شده و باید در آن اداره به ثبت برسد. تاثیر این گونه تغییر نسبت به اشخاص ثالث منوط به تسلیم درخواست مذکور است. به عبارت دیگر چنانچه این تغییر به اداره مالکیت صنعتی منعکس نشود و به ثبت نرسد نسبت به اشخاص ثالث قابل استناد نخواهد بود.
3- قرارداد اجازه بهره برداری نسبت به اظهارنامه طرح صنعتی باید به اداره مالکیت صنعتی تسلیم شود. اداره یاد شده با توجه به ماده 50 قانون ، مفاد قرارداد را به صورت محرمانه حفظ و اجازه بهره برداری را ثبت و آگهی می کند. تاثیر این قراردادها نسبت به اشخاص ثالث منوط به مراتب فوق است.
4- اجازه بهره برداری در هر حال آگهی می شود اما تغییر در مالکیت اظهارنامه نیاز به آگهی ندارد.
5- در فرضی که طراح حق مالکیت ناشی از تسلیم اظهارنامه را به دیگری انتقال می دهد، منتقل الیه جایگزین وی در ادامه فرآیند  و با انجام فرآیند ثبت و اخذ گواهینامه مربوط حقوق مادی ناشی از ثبت طرح متعلق به او خواهد بود.

  • استرداد اظهارنامه

حق استرداد اظهارنامه از جمله حقوقی است که در قانون مصوب 1386 برای متقاضی تحت شرایطی پیش بینی شده است.
با توجه به ماده 26 قانون مصوب 1386، متقاضی می تواند تا زمانی که اظهارنامه در جریان بررسی است، آن را مسترد نماید.
ماده 79 آیین نامه مصوب 1387 در اجرای ماده 26 قانون مصوب 1386 به شرح ذیل تدوین شده است :


متقاضی یا نماینده قانونی او در در هر زمان قبل از ثبت طرح صنعتی می تواند ضمن تسلیم درخواست تسلیم کتبی به مرجع ثبت، اظهارنامه خود را مسترد دارد.
در صورت استرداد اظهارنامه هزینه های پرداختی مسترد نخواهد شد.



:: بازدید از این مطلب : 391
|
امتیاز مطلب : 28
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 آذر 1402 | نظرات ()